Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο Χατζισαφί είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην ΑΕΚ»

Με την όρεξη για τον Εχσάν Χατζισαφί φαίνεται πως θα μείνουν οι Ιρανοί, όπως προκύπτει από σημερινό δημοσίευμα σε Μέσο της χώρας. #slgr #aekfc #HadjiSafi #slgrinterwetten #Iran

Με την όρεξη για τον Εχσάν Χατζισαφί φαίνεται πως θα μείνουν οι Ιρανοί, όπως προκύπτει από σημερινό δημοσίευμα σε Μέσο της χώρας.

Συγκεκριμένα, το «sport.shafaqna.com» επικαλείται πληροφορίες του και αναφέρει πως ο Χατζισαφί δεν θέλει να επιστρέφει στο Ιράν όντας απόλυτα ικανοποιημένος στην ΑΕΚ. Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο άσος της Ένωσης όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της ιρανικής λίγκας. Συγκεκριμένα, γίνεται αναφορά για τις Σεπαχάν και Τρακτόρ, ωστόσο όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «ο Χατζισαφί είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάστασή του στην Ελλάδα».

«Είναι βασικός. Με δεδομένο ότι είναι αρχηγός της Εθνικής και φαίνεται να έχει εδραιώσει σε σημαντικό βαθμό τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ, ο Χατζισαφί δεν θέλει να βιώσει νέα αλλαγή ομάδας. Έτσι και έτος θα αγωνιστεί και στην ελληνική Super League και ετοιμάζεται για το τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button