ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Τουράμ που μένει ελεύθερος και η ευκαιρία της Λαμίας!

Ο Ροτζέριο Τουράμ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό και αναμένεται σύμφωνα με τα δημοσιεύματα να μείνει ελεύθερος. #slgr #lamiafc #ionikosfc #RogerioThuram #slgrinterwetten #season2022_2023

Ο Ροτζέριο Τουράμ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό και αναμένεται σύμφωνα με τα δημοσιεύματα να μείνει ελεύθερος. #slgr #lamiafc #ionikosfc #RogerioThuram #slgrinterwetten #season2022_2023

Τα μεταγραφικά «τρέχουν», παίκτες μένουν ελεύθεροι και παρουσιάζονται «τρελές» ευκαιρίες.

Ελεύθερος από τον Ιωνικό ο Τουράμ…

Σε τρεις ομάδες της Ελλάδας έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής ο Ροτζέριο Τουράμ. Ο Βραζιλιάνος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό με τη φανέλα της Κέρκυρας όπου σε 61 συμμετοχές σημείωσε 17 γκολ, ενώ ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΠΑΣ Λαμία.

Τη σεζόν 2019-2020 ο Τουράμ φόρεσε τα «κυανόλευκα» κάνοντας ένα εκπληκτικό πρώτο εξάμηνο, σκοράροντας 6 φορές σε 15 αγώνες, κάτι που τον βοήθησε να κερδίσει την μεταγραφή του στην Τουρκία και την Κόνιασπορ.

Στην ομάδα από το Ικόνιο… δεν κατάφερε να βρει τον καλό του εαυτό, έβαλε μόλις 1 γκολ σε 16 εμφανίσεις και τότε ήρθε η Τούζλασπορ για να τον κάνει δικό της. Με την Τούζλα, έπαιξσε σε 30 αγώνες, έβαλε 14 γκολ αλλά έμεινε ελεύθερος.

Το καλοκαίρι του 2021, ο Ιωνικός εκμεταλλεύτηκε ότι ο Τουράμ δεν είχε συμβόλαιο και ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και του πρόσφερε ένα αρκετά καλό deal… το οποίο και αποδέχθηκε. Φέτος, ο 31χρονος φορ είχε 4 γκολ σε 23 αγώνες. Το συμβόλαιό του σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πάνω από 150χιλ €.

Και φτάνουμε στο σήμερα. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού (Ιωνικός), ήθελε να κρατήσει τον Ροτζέριο Τουράμ, όμως με μειωμένο συμβόλαιο. Γενικά η πολιτική του Ιωνικού για φέτος είναι να μειώσει κατά πολύ το μπάτζετ όπως φαίνεται. Ο Τουράμ παρόλο αυτά δεν δέχθηκε την πρόταση, άργησε να απαντήσει και η ιστορία του με τον Νικαιώτες τελειώνει κάπου εδώ.

Ελεύθερος λοιπόν κυκλοφορεί για ακόμη μία φορά ο ποδοσφαιριστής που έγινε η πρώτη μεταγραφή-πώληση του ΠΑΣ Λαμία σε ομάδα του εξωτερικού τη στιγμή μάλιστα που είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τα «μπλε» του συλλόγου.

Μπορεί να αποτελεί μία ακριβή λύση (αν ισχύουν το ποσό που φημολογείται ότι πήρε από τον Ιωνικό) για την επιθετική γραμμής της Λαμίας, όμως γνωρίζοντας το πρόβλημα των τελευταίων χρόνων που έχει ομάδα στο γκολ ίσως θα ήταν μία καλή ευκαιρία να ξανασκεφτούν στον ΠΑΣ την περίπτωση του γνώριμού μας, Ροτζέριο Τουράμ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button