Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Πόκερ” με παίκτες της ΑΕΛ για ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 και Σούπερ Λιγκ 2 – Ποιοι μένουν σίγουρα στους “βυσσινί”

Η ΑΕΛ μπορεί να βρίσκεται σε καθεστώς αγοραπωλησίας, με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια τις τελευταίες μέρες να έχει μειώσει την τιμή σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ, αλλά χωρίς μέχρι τώρα να βρεθεί ενδιαφερόμενος. Η αρχική τιμή που ζητούσε ήταν 2,1 εκατομμύρια ευρώ σε τρία χρόνια. #slgr2 #aelfc #slgr #transfernews #season2022_2023

Η ΑΕΛ μπορεί να βρίσκεται σε καθεστώς αγοραπωλησίας, με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια τις τελευταίες μέρες να έχει μειώσει την τιμή σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ, αλλά χωρίς μέχρι τώρα να βρεθεί ενδιαφερόμενος. Η αρχική τιμή που ζητούσε ήταν 2,1 εκατομμύρια ευρώ σε τρία χρόνια.

Τώρα ζητάει ένα ποσό 27% λιγότερο σε τέσσερα χρόνια, αλλά πάλι δεν υπάρχει καμία κίνηση. Μάλιστα ο ίδιος έλεγε χθες στο φιλικό του περιβάλλον ότι δεν έχει χτυπήσει ούτε μια φορά το τηλέφωνό του. Ο ίδιος προσπαθεί να ισχυροποιήσει την ομάδα, ώστε να μην υπάρχουν δικαιολογίες και ήδη προχώρησε σε ανανεώσεις συμβολαίων.

Η πρώτη ήταν με τον τερματοφύλακα Κώστα Θεοδωρόπουλο που πέρυσι αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια και στη «βυσσινί» ομάδα μετράει 39 συμμετοχές όλα τα χρόνια. Ο Λαρισαίος τερματοφύλακας διακρίνεται για την αγωνιστική του ικανότητα, αλλά και για το ήθος του.

Η δεύτερη ανανέωση αφορούσε έναν ακόμα Λαρισαίο, τον Θανάση Παπαγεωργίου, που επίσης την περσινή αγωνιστική περίοδο έκανε εξαιρετική χρονιά. Αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 21 ως βασικός, ενώ πέτυχε και δύο τέρματα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΗΛΙΑΔΗ

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, την πόρτα του Θεοχάρη Ηλιάδη χτύπησε μέσω του μάνατζέρ του η ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών. Ο 26χρονος αμυντικός φέτος έκανε εξαιρετική χρονιά και είναι φυσιολογικό να έχει προτάσεις, αλλά δεν είναι ελεύθερος (έχει τρία ακόμα χρόνια συμβόλαιο) και με δεδομένο το απαγορευτικό των μεταγραφών η ΑΕΛ θα τον κρατήσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού θεωρείται ότι με τον Νίκο Γκοτζαμανίδη έχουν κάνει εξαιρετικό δίδυμο στα σέντερ μπακ.

ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΙΑ

Τέλος, για τους δύο Ουρουγουανούς πρώην παίκτες της ΑΕΛ, τον Ματίας Ακούνια και τον Αντριάν Κολομπίνο, ενδιαφέρον να τους εντάξει στη δύναμή του εξέφρασε ο Πανσερραϊκός που φέτος έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Πηγή: Ελευθερία

Διαβάστε επίσης

Back to top button