Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Δ. Ελευθεριάδης για τη συνέχιση απαγόρευσης προπονήσεων: ‘Δικαιούμαστε μια ειλικρινή εξήγηση το λιγότερο’

Στη συνέχιση απαγόρευσης ομαδικών προπονήσεων σε ανοιχτούς χώρους αναφέρθηκε ο προπονητής Δημήτρης Ελευθεριάδης, και ενώ την ίδια στιγμή έχει ξεκινήσει και πάλι η διεξαγωγή σχολικών μαθημάτων σε κλειστούς χώρους, στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Στη συνέχιση απαγόρευσης ομαδικών προπονήσεων σε ανοιχτούς χώρους αναφέρθηκε ο προπονητής Δημήτρης Ελευθεριάδης, και ενώ την ίδια στιγμή έχει ξεκινήσει και πάλι η διεξαγωγή σχολικών μαθημάτων σε κλειστούς χώρους, στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

‘Θέλει πολύ κόπο αυτό τον καιρό να μη γίνεις παντογνώστης και να κρίνεις αποφάσεις ανθρώπων που έχουν τη γνώση και την αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Να μην μπεις στη φθηνή διαδικασία του “εκεί κινδυνεύεις , εκεί όχι” κλπ.

Όμως πονάμε όλοι και υποφέρουμε από τη θέση μας ψάχνοντας απαντήσεις.

Θα ήταν δώρο πραγματικά μια απάντηση -και προσωπικά αποδεκτή – στην απορία.

Πως γίνεται σε ένα κλειστό χώρο που πρέπει να ανοίγουν τα παράθυρα για ασφάλεια να κινείται η διαδικασία.

Και σε ένα ανοικτό χώρο που ανοίγει το παράθυρο και στη μάθηση και στη χαρά και με βάση τις προϋποθέσεις χωρίς κίνδυνο για τα παιδιά που ζεσταίνονται από την κίνηση και το παιχνίδι να αφαιρείται το δικαίωμα .

Αν βοηθά η επισήμανση πως στα γήπεδα τόσα χρόνια έχω δει μόνο συναδέλφους στο απόλυτο ποσοστό που νοιάζονται όχι απλά για τη διατροφή ή τη διάθεση και την πρόοδο των παιδιών.

Αλλά γίνονται ένα με την οικογένεια και ζουν καθημερινά για τα παιδιά κάθε ηλικίας σαν να είναι τα παιδιά τους, μοιράζονται αγωνίες και ευθύνες.

Στο διάστημα που επανήλθαμε πέρυσι όταν όλα είχαν τάση να ξεφύγουν οι ομάδες πειθάρχησαν στους κανόνες και τους όρους.

Παρακαλώ αλήθεια να μην εκληφθεί η τοποθέτηση ως τέτοια που να αφορά μόνο το προσωπικό συμφέρον της επιβίωσης.

Δεν υπάρχει προπονητής και το γνωρίζουν όλοι στο χώρο και εκτός ευτυχώς που να αμείβονται για αυτό που δίνουν ακόμα και στο υψηλό επίπεδο σε ψυχή και καθημερινό αγώνα.

Αλλά όχι πολύ μακριά στο χρόνο και φτωχός να ήσουν είχες την επαφή με το αντικείμενο που λατρεύεις και με αγαπημένους ανθρώπους και παιδιά και τίποτα δεν είχε πιο πολύ σημασία από αυτό ούτε μπορούσε κάποιος να σου στερήσει τη χαρά την ελευθερία και την αγάπη.

Δικαιούμαστε μια ειλικρινή εξήγηση το λιγότερο’.

πηγή: eviasports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button