Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Για την Ευρώπη η Κλούζ, για την παραμονή η Σιόν

Πάμε ταμείο με τις επιλογές του Δημήτρη Δαμουλάκη και του In2Sports.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του in2sports.gr. Στη σημερινή στήλη, θα ασχοληθούμε με τα πρωταθλήματα Ελβετίας και Ρουμανίας.

Ξεκινάμε από την Ελβετία, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πρωταθλήτρια ανακηρύσσεται η Γιούνγκ Μπόις (70 βαθμοί) και κερδίζει και την είσοδο της στα προκριματικά του Champions League.

Στις υπόλοιπες τρεις θέσεις που οδηγούν στα προκριματικά του Europa League, βρίσκονται οι Σεν Γκάλεν, Βασιλεία και Σερβέτ με 65, 60 και 49 βαθμούς αντίστοιχα. Στη θέση των μπαράζ βρίσκεται η Σιόν με 33 βαθμούς, ενώ στη θέση υποβιβασμού στη 2η κατηγορία, βλέπουμε με 27 βαθμούς τη Ξαμάξ.

Όσον αφορά, το ρουμανικό πρωτάθλημα, αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη τα play off και play out της Λίγκα 1.

Στα play off, αγωνίζονται 6 ομάδες, με την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα να οδηγεί την κούρσα με 44 βαθμούς και να έχει στα χέρια της την πρόκριση στα προκριματικά του Champions League, ενώ στις δύο θέσεις που οδηγούν στα προκριματικά του Europa League, βρίσκονται η Κλουζ με 40 βαθμούς και η Άστρα Γκιούργκιου με 33 βαθμούς.

Στην τροχιά του Europa League θέλει να μπει και η Στεάουα Βουκουρεστίου με 31 βαθμούς, ενώ στην 5η και 6η θέση βρίσκονται η Μποτοσάνι με 29 βαθμούς και η Γκαζ Μετάν με 25 βαθμούς.

Στα play out-γκρουπ υποβιβασμού έχουμε την Βιτορούλ με 42 βαθμούς, Ακαντέμικα Κλιντσένι με 32 βαθμούς, Βολουντάρι με 31 βαθμούς Χερμανστάντ στους 28 βαθμούς και Σεπσί επίσης στους 28.

Στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, βλέπουμε την Πολι Ιασί με 23 βαθμούς, ενώ στη ζώνη υποβιβασμού, βρίσκονται Ντιναμό Βουκουρεστίου και Τσίντια Ταργκόβιτσε με 21 και 17 βαθμούς αντίστοιχα.

Πάμε τώρα και στα δικά μας τα στοιχηματικά, όπου έχουμε επιλέξει για τη σημερινή στήλη, το παιχνίδι της Ζυρίχης με τη Σιόν για το ελβετικό πρωτάθλημα και αυτό της Κλουζ με τη Μποτοσάνι για τα play off του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button