ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Π. Παπαϊωάννου για τις εξελίξεις στην Super League: “Είχαμε δεσμευτεί με λόγο Τιμής – Αρκετοί από τους 8 δεν τήρησαν την υπόσχεση τους…”

Π. Παπαϊωάννου για τις εξελίξεις στην Super League: "Είχαμε δεσμευτεί με λόγο Τιμής - Αρκετοί από τους 8 δεν τήρησαν την υπόσχεση τους..."

Π. Παπαϊωάννου για τις εξελίξεις στην Super League: “Είχαμε δεσμευτεί με λόγο Τιμής – Αρκετοί από τους 8 δεν τήρησαν την υπόσχεση τους…”

Νέο πρόεδρο είχαμε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Super League και αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης ο μοναδικός υποψήφιος ήταν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Πανουργιάς Παπαιωάννου ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είχε την στήριξη 8 ομάδων. Ξαφνικά λοιπόν κατέβηκε απέναντι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και κάποιες εκ των οχτώ αυτών ομάδων -που ήταν στο πλευρό του κ. Παπαϊωάννου- άλλαξαν στρατόπεδο. Στην τοποθέτηση του λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας στους παριστάμενους ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Λαμία τα είπε έξω από τα δόντια και απέσυρε την υποψηφιότητα του:

“Εδώ κύριοι δεν είμαι για τον εαυτό μου ούτε είχα σκοπό να εκλεγώ για να διοικήσω την λίγκα για προσωπικό μου όφελος. Ήμουν εδώ ως επικεφαλής μια ομάδας 8 προέδρων που είχαμε συμφωνήσει τι ακριβώς πρεσβεύουμε και είχαμε δεσμευτεί με λογο Τιμής μεταξύ μας. Κοιτάζω γύρω μου και διαπιστώνω ότι λείπουν αρκετοί από τους 8 που για δικούς τους λόγους αποφάσισαν να μην τηρήσουν την υπόσχεση τους. Κατόπιν τούτου δεν έχω κανέναν λόγο να υποστηρίξω την υποψηφιότητα μου και εύχομαι ο κ Μαρινακης να κάνει πράξη αυτά που υποσχέθηκε…”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button