Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στροφή Μαρινάκη και δέσμευση για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων!

Ο Ολυμπιακός ήταν η ΠΑΕ που πολέμησε περισσότερο από κάθε άλλη την προσπάθεια της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ για επαναφορά στο καθεστώς της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. #slgr #olympiacosfc #κεντρική_διαχείριση #Μαρινάκης #slgrinterwetten #season2022_2023

Ο Ολυμπιακός ήταν η ΠΑΕ που πολέμησε περισσότερο από κάθε άλλη την προσπάθεια της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ για επαναφορά στο καθεστώς της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ΔΣ ο πρόεδρός του και πλέον πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ Β. Μαρινάκης έκανε στροφή 180 μοιρών και τάχθηκε υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, κάτι που αποτελεί κύριο μέλημα των μικρομεσαίων ομάδων της κατηγορίας.

Ο Μαρινάκης δεσμεύθηκε λέγοντας ότι θα επαναφέρει την κεντρική διαχείριση, όπως έκανε και στην προηγούμενη θητεία του, χωρίς, όμως, να πείσει τους πάντες.

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχ. Μπέος, είπε ότι διατηρεί επιφυλάξεις μέχρι να το δει στην πράξη, έχοντας στο μυαλό τους όρους της κεντρικής διαχείρισης.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button