ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βγάζει πρόεδρο η Super League – Τα σενάρια και οι εκλογές του 2010

Στις 15.00 οι εκλογές στη Super League με τηλεδιάσκεψη - O Βαγγέλης Μαρινάκης βάζει υποψηφιότητα έπειτα από 12 χρόνια με αντίπαλο τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Στις 15.00 οι εκλογές στη Super League με τηλεδιάσκεψη – O Βαγγέλης Μαρινάκης βάζει υποψηφιότητα έπειτα από 12 χρόνια με αντίπαλο τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Σε λιγότερο από τρεις ώρες συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη η Super League όπου θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για τον πρόεδρο στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, για την επόμενη διετία.

Οι υποψήφιοι θα είναι όπως όλα δείχνουν δύο: το αφεντικό της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, και όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο SDNA, αντίπαλο του θα έχει τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η υποψηφιότητα του αφεντικού του Ολυμπιακού κυκλοφόρησε το τελευταίο 24ωρο.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» κατεβαίνει για δεύτερη φορά υποψήφιος για την προεδρία της Λίγκας έπειτα από το καλοκαίρι του 2010 όταν είχε διαδεχθεί τον Νικόλα Πατέρα του Παναθηναϊκού, στις εκλογές που είχαν διεξαχθεί στις 24/8/2010, είχε παραμείνει για ένα χρόνο πρόεδρος του Συνεταιρισμού και τον είχε διαδεχθεί ο αείμνηστος Απόστολος Παπουτσάκης.

Τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού είχαν στηρίξει με την ψήφο τους ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. ΑΕΚ και Άρης είχαν ψηφίσει λευκό, ο Ατρόμητος απείχε της διαδικασίας, ενώ απουσίαζε ο εκπρόσωπος της Καβάλας. Το τελικό σκορ ήταν 12-3 και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε εκλεγεί χωρίς αντίπαλο με αναπληρωτή πρόεδρο τον Γιώργο Μποροβήλο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button