Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έπεσε η τιμή για την ΑΕΛ και δώρο διακοπές στη Μύκονο

Αυτές είναι προσφορές... #slgr2 #aelfc #πώληση #Μύκονος

Τρεις μέρες πριν εκπνεύσει η δημόσια πρόταση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια για πώληση της ομάδας, ο μεγαλομέτοχος αποφάσισε για μια νέα πτώση τιμής από το αρχικό ποσό ίων 2,1 εκατομμυρίων ευρώ που ζητούσε και με διακανονισμό σε τρία χρόνια.

Χθες, λοιπόν, αποφάσισε από τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ σε τέσσερα χρόνια που ήταν η τελευταία τιμή, να κάνει πτώση στα 1,4 εκατομμύρια ευρώ.
Χθες έκανε στην «Ε» την παρακάτω δήλωση, που είχε και χιουμοριστική διάθεση: «Το ποσό που ζητάω για την πώληση της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι 1,4 εκατομμύρια ευρώ σε τέσσερα χρόνια, δηλαδή 350.000 ευρώ τον χρόνο.

Θεωρώ ότι η τιμή είναι η καλύτερη που μπορεί να γίνει. Παράλληλα, στον αγοραστή προσφέρω και …είκοσι μέρες δωρεάν διακοπές στη Μύκονο, φιλοξενούμενος στο σπίτι μου».

Ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία πρόταση για να δώσει την ομάδα και αυτός είναι ο λόγος που πλέον αρχίζει να σκέφτεται το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ενώ παράλληλα αν δεν διακανονιστεί το χρέος με τους Σέρβους που έκαναν προσφυγή στη FIFA, το ενδεχόμενο να υποβιβαστεί η ομάδα στη Γ’ Εθνική είναι πολύ κοντά.

πηγή: έντυπη Ελευθερία

Διαβάστε επίσης

Back to top button