ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπεχαράνο: «Μοναδικό το συναίσθημα που βοήθησα τη Λαμία να παραμείνει στην κατηγορία»

Ο Βολιβιανός μέσος της Λαμίας μιλάει στο Gazzetta για τα συναισθήματα που τον γέμισε η παραμονή της ομάδας στη Super League Interwetten και τα δύο γκολ που σημείωσε στα μπαράζ, τονίζοντας ότι του χρόνου ο στόχος μπορεί να είναι ακόμη και τα play offs. #slgr #lamiafc #DannyBejarano #slgrinterwetten #season2022_2023

Ο Βολιβιανός μέσος της Λαμίας μιλάει στο Gazzetta για τα συναισθήματα που τον γέμισε η παραμονή της ομάδας στη Super League Interwetten και τα δύο γκολ που σημείωσε στα μπαράζ, τονίζοντας ότι του χρόνου ο στόχος μπορεί να είναι ακόμη και τα play offs.

Ο Ντάνι Μπεχαράνο ήταν αναμφίβολα από τους MVP της Λαμίας στα δύο μπαράζ με τη Βέροια όπου η ομάδα της Φθιώτιδας σφράγισε την παραμονή. Άνοιξε το σκορ στο πρώτο ματς, ισοφάρισε στη ρεβάνς και αποτέλεσε κλειδί στα δύο καθοριστικά αυτά παιχνίδια που σήμαναν την παρουσία της Λαμίας και την επόμενη σεζόν στη Super League Interwetten.

Ο Μπεχαράνο μίλησε στο Gazzetta μετά την επίτευξη του στόχου της Λαμίας, έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση στο φινάλε της σεζόν, αναγνωρίζοντας πως η ανακούφιση ήταν το κύριο συναίσθημα που γέμισε όλους στην ομάδα μετά το σφύριγμα της λήξης στη ρεβάνς κόντρα στη «Βασίλισσα του Βορρά».

«Ήταν μια σεζόν δύσκολη. Κανείς δεν περίμενε ότι θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα με τις μεταγραφές που είχε κάνει η Λαμία. Όλοι εκτιμούσαν ότι η ομάδα θα παλέψει για μια θέση στα play offs. Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε. Μετά τη ρεβάνς και την οριστικοποίηση της παραμονής αισθανθήκαμε μια τεράστια ανακούφιση. Το πιο σημαντικό είναι ότι η Λαμία θα είναι για ακόμα ένα χρόνο στην πρώτη κατηγορία», ανέφερε αρχικά ο Μπεχαράνο στο Gazzetta, χαρακτηρίζοντας στη συνέχεια ως «μοναδικό συναίσθημα» το γεγονός ότι κατάφερε με τα δύο γκολ που σημείωσε να συνεισφέρει στην παραμονή της ομάδας του.

«Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω και στα δύο παιχνίδια. Για μένα βέβαια αυτό είναι δευτερεύον. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία. Αλλά ήταν φυσικά σημαντικό για μένα να σκοράρω και στα δύο αυτά ματς. Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα και με κάνει να νιώθω πολύ ευχαριστημένος γιατί βοήθησαν τα γκολ αυτά να διατηρήσουν τη Λαμία στη Super League», σχολίασε.

«Η εμπειρία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα μπαράζ»

Το τέρμα της ισοφάρισης στο δεύτερο ματς ήταν εκπληκτικό. Τρομερή εκτέλεση με τη μία στην κίνηση, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και τον ίδιο να πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του. Σύμφωνα με τον ίδιο όμως ήταν μια συνολική προσπάθεια με την εμπειρία του ρόστερ της Λαμίας να παίζει καθοριστικό ρόλο.

«Η μόνη επιλογή που είχα εκείνη τη στιγμή ήταν να σουτάρω. Ευτυχώς η μπάλα βρήκε δίχτυα και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η ομάδα αγωνίστηκε με λιγότερη πίεση. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό βοήθησε τη Λαμία να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Έχουμε παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Ξέραμε ότι αυτή η εμπειρία θα βοηθούσε στα μπαράζ. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο αυτό για μας και ήταν ένα πλεονέκτημα απέναντι στη Βέροια. Φάνηκε τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο παιχνίδι, όταν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο και μας έδωσε ένα ακόμα συν για την παραμονή», τόνισε ο Μπεχαράνο.

«Η Λαμία μπορεί να στοχεύει στα play offs του χρόνου»

Ο 28χρονος Βολιβιανός μέσος θεωρεί πως έπειτα από αυτή τη δύσκολη σεζόν για την ομάδα, ο στόχος για την επόμενη μπορεί να είναι ακόμα και η μάχη για μια θέση στα play offs αν γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται.

«Ήταν μια δύσκολη και περίπλοκη σεζόν σε διάφορα θέματα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν για να μην ξανασυμβεί αυτό. Ήταν δύσκολο για όλους μας. Πρέπει πλέον να αλλάξουν αρκετά πράγματα ώστε την επόμενη σεζόν η Λαμία να παλέψει για μια θέση στα play offs. Μπορεί να το κάνει, έχει τη δυνατότητα να παλέψει για αυτόν τον στόχο. Ελπίζουμε να είναι έτσι. Αν γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει σίγουρα μπορεί η Λαμία να στοχεύει εκεί», υπογράμμισε.

Ο ίδιος έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Λαμία, νιώθει σαν στο σπίτι του εκεί και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά με τη φανέλα της.

«Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Λαμία. Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω σαν στο σπίτι μου. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά δεσμεύομαι με συμβόλαιο και θα βρίσκομαι στην προετοιμασία. Σίγουρα αργότερα θα δούμε τι θα συμβεί, αν υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον ή κάποια πρόταση από κάποια ομάδα, αλλά το δεδομένο είναι ότι έχω συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τη Λαμία και θέλω να το ολοκληρώσω».

«Πάλεψα για να βοηθήσω την ομάδα και ανταμείφθηκα με τα γκολ»

Γενικότερα η σεζόν που έκλεισε ήταν για τον Μπεχαράνο από την αρχή δύσκολη. Ένα ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο το περσινό καλοκαίρι τον άφησε εκτός στην αρχή, αλλά το ξεπέρασε και με αποφασιστικότητα επέστρεψε δυναμικά. Στο τέλος, όπως θεωρεί ο ίδιος, ανταμείφθηκε γι’ αυτό με τα δύο κρίσιμα γκολ που πέτυχε στα μπαράζ για την παραμονή.

«Ήταν μια σεζόν δύσκολη και σε προσωπικό επίπεδο. Το προηγούμενο καλοκαίρι είχα το ατύχημα με το αυτοκίνητο και με πήγε πίσω όσον αφορά τις προπονήσεις. Αλλά η όρεξη που είχα για να συνεχίσω και να επιστρέψω για να βοηθήσω την ομάδα ήταν πολύ δυνατή, όπως και τα συναισθήματα που είχα ήταν έντονα. Αυτό με βοήθησε να επιστρέψω και να μπω γρήγορα ξανά μέσα στην ομάδα. Νομίζω ότι πάλεψα πολύ για να βοηθήσω την ομάδα και ανταμείφθηκα για αυτό με τα δύο γκολ που σκόραρα στα μπαράζ με τη Βέροια. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλα πήγαν καλά με τη Λαμία να παραμένει στην πρώτη κατηγορία. Τέλος καλό, όλα καλά. Τώρα είναι ώρα για ξεκούραση και να ευχαριστηθούμε τις διακοπές και ελπίζουμε πως η επόμενη σεζόν θα είναι καλή για τη Λαμία».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button