ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Προχωρά του Γιακουμάκη στη Λαμία»

Αρχικά υπήρχε η φήμη ότι ο ΠΑΣ Λαμία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη, τώρα πλέον έχουμε και προχωρημένες συνομιλίες... ίσως και συμφωνία! #slgr #lamiafc #ΠέτροςΓιακουμάκης #verianfc #transfernews #season2022_2023

Αρχικά υπήρχε η φήμη ότι ο ΠΑΣ Λαμία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη, τώρα πλέον έχουμε και προχωρημένες συνομιλίες… ίσως και συμφωνία! #slgr #lamiafc #ΠέτροςΓιακουμάκης #verianfc #transfernews #season2022_2023

Πριν από λίγες ημέρες ένα δημοσίευμα του Sportime είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Λαμία για δύο ποδοσφαιριστές του ΝΠΣ Βέροιας.

Ο ένας ήταν ο Εργκούς Κάτσε και ο άλλος ο Πέτρος Γιακουμάκης, ο οποίος όπως φαίνεται θα είναι αυτός που θα κατηφορίσει προς τη Φθιώτιδα… πρώτος.

Λίγες ημέρες μετά το πρώτο δημοσίευμα, τοπικά αλλά και αθηναϊκά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για προχωρημένες συνομιλίες της «κυανόλευκης» ΠΑΕ με τον επιθετικό Πέτρο Γιακουμάκη, που κατά πάσα πιθανότητα να οδηγηθούν σε συμφωνία.

Αν τελικά φορέσει ο Γιακουμάκης τη φανέλα του ΠΑΣ, αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή της Λαμίας για φέτος ή μπορεί και όχι!

Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα του Sport-fm:

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι η Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη. Ουσιαστικά, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και απλώς απομένει να μεταβεί στην πόλη ο 30χρονος επιθετικός και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Ο Γιακουμάκης άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην ομάδα στα παιχνίδια μπαράζ με την Βέροια. Ήδη φέρονται οι άνθρωποι της διοίκησης να τον είχαν τσεκάρει με τις εμφανίσεις του καθόλη της διάρκεια της σεζόν και να έχουν σχηματίσει καλή εικόνα.

Ο 29χρονος επιθετικός στην περασμένη σεζόν είχε 36 συμμετοχές με 8 γκολ και 10 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button