ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ιστορική νίκη για τον ΠΑΣ Λαμία!

Ένα γκολ του Σλίβκα στο 4' έδωσε την τεράστια νίκη στον ΠΑΣ Λαμία!

Ένα γκολ του Σλίβκα στο 4′ έδωσε την τεράστια νίκη στον ΠΑΣ Λαμία!

Ποδαρικό με το δεξί για τον ΠΑΣ Λαμία ο οποίος με ένα γκολ του Βίκιντας Σλίβκα κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό.

Χαμένο πέναλτι από τον Φορτούνη, ντεμπούτο για Ναβάρο, σπουδαίες επεμβάσεις από Πασχαλάκη που… κράτησε το ένα παθητικό.

Η ψυχωμένη Λαμία ανάγκασε τον αδιόρθωτο Ολυμπιακό να κάνει ποδαρικό με το αριστερό στο 2024!

Πραγματοποιώντας μια απογοητευτική εμφάνιση – ίσως τη χειρότερη στη φετινή σεζόν – στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από το «Αθανάσιος Διάκος», γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με σκορ 1-0 από τη Λαμία για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα με το οποίο κρίθηκε το ματς πέτυχε ο Σλίβκα στο 4ο λεπτό με μονοκόμματο βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, την ώρα όπου η Λαμία είχε και άλλες μεγάλες στιγμές στο παιχνίδι για να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ, πέφτοντας ωστόσο πάνω στον εξαιρετικό και μοναδικό διασωθέντα του Ολυμπιακού απόψε, Αλέξανρο Πασχαλάκη, ο οποίος και κράτησε την ομάδα του σε αρκετές περιπτώσεις.

Για τον Ολυμπιακό, αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική γκέλα, αφού είχε προηγηθεί η «λευκή» ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο κλείσιμο του 2023. Μέσα σε όλα, οι Πειραιώτες στάθηκαν άτυχοι στο χαμένο πέναλτι του Φορτούνη στο 50′, αλλά και στο γεγονός πως στο 80′, ο Πεπ Μπιέλ, αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας έτσι με δέκα την ομάδα του για το υπόλοιπο του ματς, καθώς είχαν γίνει και οι πέντε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης

Back to top button