Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπέος: Η αντίδρασή του για το 4-4 με ΠΑΟΚ – Επική ατάκα για Κούγια και Φυντάνη

Απαντήσεις για το 4-4 του Βόλου στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος. Τι είπε για Κούγια και Φυντάνη.

Απαντήσεις για το 4-4 του Βόλου στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος. Τι είπε για Κούγια και Φυντάνη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος οργανισμός και μια μεγάλη ομάδα. Ανάλογα είναι και οι BIG 4. Ο Βόλος είναι μια νέα ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να διεκδικήσει ό,τι δικαιούται. Έχει όνειρο και όπου βγει. Όταν ξυπνήσουμε από αυτό, θα δούμε που θα έχουμε φτάσει. Η φιλοξενία

Να απαντήσω σε 5-10 ανεγκέφαλους, όμως. Πρέπει να ανοίγει τα πόδια και να ξεφτιλίζετε. Φταίει ο Βόλος; Έχασε πέναλτι. Έπαιξε ο Βόλος. Το ποδόσφαιρο είναι υγεία και το είδαμε χθες. Μακάρι στο τέλος να στεφθεί πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, να πετύχει το στόχο του δηλαδή.

Ήθελα να φύγω από τα νεύρα στο ημίχρονο. Μέχρι το 21΄ ο Κλέιμαν δεν έχει πιάσει την μπάλα, μετά ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική του προσπάθεια. Έμεινα να το δω. Είδα μια άλλη ομάδα, βγήκε έπαιξε μπάλα και δημιούργησε».

Για τα λεγόμενα του MEGA: «Τι είναι αθλητική εκπομπή αυτή; Πήγε να δώσει τις νομικές γνώσεις του ο Κούγιας; Θα μιλήσουμε μαζί του για ποδόσφαιρο; Στο 4-1 το έδωσε ο Βόλος το παιχνίδι. Στο 4-4 το στήσαμε να οικονομήσουμε. Αυτό που έγινε είναι υγεία. Μακάρι να έχουν υγεία και οι άλλες ομάδες, όπως ο Βόλος. Να γίνει μάθημα στον ΠΑΟΚ ότι τα παιχνίδια τελειώνουν όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Είναι μια στιγμή που θα τον βάλει στη θέση του. Είναι ομορφιά και υγεία τέτοια αποτελέσματα».

Για το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στην 10η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έκανε δύο γκέλες μέσα στο Φάληρο και ο ΠΑΟΚ το ίδιο. Υπάρχει ανταγωνισμός φέτος».

Για την εμπιστοσύνη στον προπονητή: «Είναι μυστικό αυτό, δεν τα λέμε αυτό. Τι να τα ακούσει ο Κούγιας και να κάνει το ίδιο; Αυτα που λέει ο Κούγιας σβήνουν όπως το χιόνι. Πήρε τον Φυντάνη. Πιστεύω μέχρι τον Δεκέμβρη θα τον διώξει».

Διαβάστε επίσης

Back to top button