Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπερτόλιο, Μπαρτόλο, Στάνκο: Τα τρία νέα «όπλα» του Αστέρα για τη νέα σεζόν

Σε πολύ σημαντικές προσθήκες έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής ο Αστέρας Τρίπολης ενόψει της νέας σεζόν. #slgr #asterasfc #transfernews #slgrinterwetten #season2022_2023 #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία

Σε πολύ σημαντικές προσθήκες έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής ο Αστέρας Τρίπολης ενόψει της νέας σεζόν. #slgr #asterasfc #transfernews #slgrinterwetten #season2022_2023 #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία

Ο Αστέρας Τρίπολης κινείται σε μεταγραφικούς ρυθμούς, έχοντας κάνει μέχρι στιγμής κάποιες πολύ σημαντικές προσθήκες.
Με τον Ηρακλή Μεταξά στο τιμόνι των Αρκάδων, η ομάδα της Τρίπολης θα ξεκινήσει σιγά σιγά την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, όπου θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία της Γερμανίας.

Όπως είναι λογικό, ο νέος τεχνικός του Αστέρα ο οποίος ήταν πριν στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα είχε κάποιες προσωπικές επιθυμίες για παίκτες. Ο Μίχαελ Γκαρντάφσκι είναι ο ένας ποδοσφαιριστής που θα πάρει ο Μεταξάς στην Τρίπολη και ο Κέιλεμπ Στάνκο ο άλλος, οι οποίοι έκαναν μια πολύ καλή σεζόν στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Γκαρντάφσκι αγωνίστηκε έναν χρόνο με την φανέλα του ΠΑΣ, σημειώνοντας 22 συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ. Ο 31χρονος μπορεί να είναι δεύτερος δεξιός μπακ πίσω από τον Καρμόνα, ωστόσο μπορεί να παίξει σε όλη την πλευρά, κάτι που είναι σημαντικό καθώς θα προσφέρει βοήθεια και λύσεις.

Από την άλλη, ο Στάνκο πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα τον Ιανουάριο του 2022 μετρώντας 20 συμμετοχές και μοιράζοντας δυο ασίστ. Είναι πολύ καλή λύση, για το μεσοαμυντικό κομμάτι. Αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ, μπορεί να παίξει και στόπερ ή πλάγιος χαφ επίσης. Είναι ένα πολυεργαλείο που πήρε ο Μεταξάς στους Ηπειρώτες τον Γενάρη και τον έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Ο Φακούντο Μπερτόλιο και ο Χούλιαν Μπαρτόλο είναι δυο παίκτες οι οποίοι έχουν κλείσει από νωρίς. Δυο ιδιαίτερα ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έρχονται με σκοπό να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και να την κάνουν ακόμη καλύτερη. Ο πρώτος μπορεί να παίξει ως εξτρέμ, αλλά και ως δεκάρι. Ο δεύτερος είναι ένα ακόμη εργαλείο, που παίζει ως χαφ, εξτρέμ, δεκάρι… Γενικότερα, ο Αστέρας ως τώρα και στις τέσσερις κινήσεις που έχει κάνει έχει αποκτήσει ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις σε περισσότερες από μία θέσεις.

Μέσα στην εβδομάδα θα έρθουν και οι ανακοινώσεις, όπως και η παρουσίαση του Ηρακλή Μεταξά από τη διοίκηση και πλέον το βλέμμα της ομάδας είναι στραμμένο στο επιθετικό κομμάτι, καθώς χρειάζεται ένας φορ που θα έχει γρήγορο γκολ και θα βοηθήσει τον Αστέρα Τρίπολης να πάρει βαθμούς.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button