Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Πάει για το 0/5 στις ανανεώσεις!

Πέντε ποδοσφαιριστές στη σχετική λίστα, οι τέσσερις έφυγαν και ο πέμπτος δεν έχει ανανεώσει ακόμα! #slgr #panaitolikosfc #slgrinterwetten #ανανεώσεις #season2022_2023

Πέντε ποδοσφαιριστές στη σχετική λίστα, οι τέσσερις έφυγαν και ο πέμπτος δεν έχει ανανεώσει ακόμα!

Στο ζήτημα των ανανεώσεων, ο βαθμός που παίρνει ο Παναιτωλικός είναι (πολύ) κάτω από τη βάση.

Για πέντε ποδοσφαιριστές εισηγήθηκε την παραμονή, ο Γιάννης Αναστασίου. Οι τέσσερις… κούνησαν μαντήλι και ο πέμπτος δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο. Δεν αποκλείεται δηλαδή και το 0/5!

Μελίσσας, Βέργος, Αντούνες, Μεντόσα και Καρέλης, οι πέντε της σχετικής λίστας.

Νίκος Βέργος. Ο Παναιτωλικός του έκανε πρόταση με αυξημένες αποδοχές, αλλά ο Έλληνας φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστρία και στην Βόλφσμπεργκερ για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Ανανέωση με εξ αρχής μεγάλο βαθμό δυσκολίας αφού ο Βέργος είχε δώσει προτεραιότητα στο εξωτερικό.

Παρελθόν και ο συνονόματος του, Νίκος Μελίσσας. Ο Έλληνας τερματοφύλακας. Ο 29χρονος γκολκίπερ είχε επίσης πρόταση ανανεώσης, αλλά μετά από μια διετία στο Αγρίνιο, αποχώρησε. Θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την Καρμιώτισσα. Προτεραιότητα του να… παίξει και στο Αγρίνιο θα ήταν πίσω από τον Ανέστη.

Φαμπιάν Αντούνες. Ο Γάλλος μεσοαμυντικός ήταν και αυτός στη λίστα των παικτών που ήθελαν να κρατήσουν τα «καναρίνια», για τον λόγο ότι μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις (αριστερός εξτρέμ στην τριάδα, αριστερός μπακ και αμυντικό χαφ), αλλά ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, προς επιβεβαίωση του Sportime, επέλεξε ως επόμενο σταθμό της καριέρας του, τον Ιωνικό.

Χαβιέρ Μεντόσα. Ο Αργεντινός μέσος και εκ των κορυφαίων τη φετινή σεζόν στον Παναιτωλικό, έχει πρόταση ανανέωσης, είχε επίσημη πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ και την Ρίγα της Λετονίας, αλλά τελικά, όπως και ο Αντούνες, ο Αργεντίνος συμφώνησε με τον Ιωνικό! Με συμβόλαιο όχι πολύ παραπάνω από εκείνο που του έδιναν τα «καναρίνια»!

Μοναδικό ερωτηματικό και ανοιχτό «κεφάλαιο» ο Νίκος Καρέλης. Ο τελευταίος της πεντάδας που ακόμα δεν έχει αποχωρήσει, αλλά ούτε έχει ανανεώσει. Ο Έλληνας φορ μιλάει με τον Παναιτωλικό, αλλά παράλληλα είναι στη λίστα κι άλλης ομάδας της Super League. Με τους Αγρινιώτες υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, αλλά όχι σε βαθμό που δεν μπορεί να γεφυρωθεί.

Αν «στραβώσει» και με τον Καρέλη, η αποτυχία στο κεφάλαιο των ανανεώσεων θα είναι παταγώδης! 0/5!

πηγή: GoalPost.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button