ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ Λαμία ο Μαρτίνεθ!

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Λαμία ο Άνχελ Μαρτίνεθ Ορτέγκα.

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Λαμία ο Άνχελ Μαρτίνεθ Ορτέγκα.

Ήταν λίγο πολύ γνωστό ότι ο Ισπανός μπακ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα σεζόν στον ΠΑΣ Λαμία, ωστόσο ο Άνχελ Μαρτίνεθ, με ανάρτησή του το έκανε και επίσημο πριν από λίγα λεπτά με ανάρτησή του στο instagram.

Έπειτα από ενάμιση χρόνο και 37 συμμετοχές με τη φανέλα της Λαμίας ο Μαρτίνεθ θα αποτελέσει παρελθόν με τον ίδιο να αναφέρει πως η ομάδα και η πόλη θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά του.

“Καλημέρα. Πάντα θα θυμάμαι τη μέρα που ήρθα εδώ τον Ιανουάριο του 2021 με 2 βαθμούς στην βαθμολογία. Κάναμε το θαύμα και όλοι μαζί σώσαμε την κατηγορία απολαμβάνοντας και κερδίζοντας πολλά παιχνίδια. Φέτος ήταν δύσκολη χρονιά σε πολλούς τομείς, αλλά ο καλύτερος πολεμιστής ξεπερνά τα πάντα μπροστά του. Τελικά μετά από πολύ καιρό αναμονής, αφήνουμε την ομάδα στη superleague και η ικανοποίησή μας είναι στην κορυφή. Υπόσχομαι ότι έδωσα το 200% κάθε μέρα όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων με τον πρόεδρο, με το επιτελείο, τους ανθρώπους που εργάζονται στην ομάδα, τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους. Η οικογένειά μου και εγώ ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε αυτή την ομάδα και επίσης σε αυτήν την πόλη που θα είναι πάντα στην καρδιά μας. Παίρνουμε μαζί μας δύο αδέρφια για πάντα, τον Μιχάλη και τη Μαίρη. Μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι γίνονται οικογένειά σου””

Δείτε την ανάρτηση του:

Διαβάστε επίσης

Back to top button