Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τζαβέλλας και Καπετάνος «μπλεγμένοι» στο σκάνδαλο ντόπιγνκ!(pic)

Δύο Έλληνες μέσα σε αυτούς που αποκάλυψαν οι Ρώσοι χάκερς πως βρέθηκαν ντοπαρισμένοι…

Οι Ρώσοι χάκερ Fancy Bears «έβγαλαν» στη δημοσιότητα μια λίστα με 25 διεθνείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών για θεραπευτικούς σκοπούς πριν και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής πριν από επτά χρόνια, με τους Γιώργο Τζαβέλλα, Παντελή Καπετάνο αλλά και τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση (Νέα Ζηλανδία) να βρίσκονται ανάμεσά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος πλέον αριστερός οπισθοφύλακας της Αλάνιασπορ είχε μεταγραφεί το συγκεκριμένο καλοκαίρι από τον Πανιώνιο στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ τελικά «κόπηκε» από την 23αδα του Ότο Ρεχάγκελ και δεν συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2010, ενώ ο πολύπειρος επιθετικός αγωνιζόταν εκείνη την εποχή στην Στεάουα Βουκουρεστίου.

Πάντα σύμφωνα με τους Fancy Bears, ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε χρήση Betamethasone, ενώ ο Παντελής Καπετάνος Celestone. Στη λίστα τους υπάρχουν και πολύ «βαριά» ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως ο Κάρλος Τέβες, ο Ντιρκ Κάουτ, ο Γκάμπριελ Χάιντσε, αλλά και o Ιβοριανός Κάνγκα Ακαλέ, ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button