Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μετά τη Λαμία και ο Βόλος θέλει Κάτσε!

Σύμφωνα με δημοσίευμα μαζί με τον ΠΑΣ Λαμία, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Εργκούς Κάτσε έχει δείξει και ο ΝΠΣ Βόλος. #slgr #lamiafc #volosnfc #Kace #transfernews #season2022_2023

Σύμφωνα με δημοσίευμα μαζί με τον ΠΑΣ Λαμία, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Εργκούς Κάτσε έχει δείξει και ο ΝΠΣ Βόλος. #slgr #lamiafc #volosnfc #Kace #transfernews #season2022_2023

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Ο Βόλος έχει πατήσει γκάζι μεταγραφικά και κλείνει αρκετά μέτωπα.

Η αναμονή τελείωσε. Προθεσμία έως τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδες είχαν οι ενδιαφερόμενοι για την ΠΑΕ Βόλος. Από τη στιγμή που ακόμη οριστική συμφωνία δεν υπάρχει, άρχισε να τρέχει ο σχεδιασμός της νυν διοίκησης.

Έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς προς επιβεβαίωση του Sportime.gr. Ακολούθησαν εκείνες του Ηλία Τσέλιου και του Παναγιώτη Αυγερινού. Πρόκειται για συμπληρωματικές προσθήκες. Ο πρώτος αγωνιζόταν στην Ξάνθη, ο δεύτερος στον Αήττητο Σπατών.

Στην ουσία τα χέρια έχουν δοθεί και με τον Μίλος Ντέλετιτς. Σημαντική κίνηση η συγκεκριμένη και έπεται συνέχεια. Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος, έκανε γνωστό πως ο Βόλος θα πάει ακόμη για δύο στόπερ, ένα αμυντικό χαφ και έναν επιθετικό.

Το Sportime.gr έχει αποκαλύψει την περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου για το κέντρο της άμυνας. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως έχει βρεθεί και ο αμυντικός χαφ και γίνονται επαφές. Ο λόγος για τον Έργκους Κάτσε.

Ο τελευταίος αγωνίστηκε στη Βέροια τους προηγούμενους μήνες. Με τη διοικητική αναταραχή που επικρατεί εκεί, σχεδόν όλοι ψάχνονται και αλλού. Η Λαμία του χτύπησε την πόρτα το προηγούμενο χρονικό διάστημα και οι πληροφορίες του Sportime.gr αναφέρουν πως και ο Βόλος του έχει κάνει κρούση. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως ο Αχιλλέας Μπέος δεν απέκλεισε το να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ στο προσεχές χρονικό διάσημα. Για την ακρίβεια υποστήριξε πως το πιο πιθανό είναι να έχει αποχωρήσει πριν τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος. Οι ενδιαφερόμενοι όλον αυτό τον καιρό υπολόγιζαν πως θα έχουν πάρει την ομάδα, έχουν καταστρώσει άλλο σχεδιασμό και εφόσον το deal ολοκληρωθεί, το μπλέξιμο με το ρόστερ θα είναι σημαντικό.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button