Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Μπέος, οι 6 ομάδες και οι «φουστανέλες με δαντέλα»

Η δήλωση για «μεταξωτές φουστανέλες» του Μπέου με αφορμή την ψήφο στον Μαρινάκη! Για ποιες ΠΑΕ πήγαινε το «καρφί»! #slgr #ΑχιλλέαςΜπέος #slgrinterwetten #ομάδες

Η δήλωση για «μεταξωτές φουστανέλες» του Μπέου με αφορμή την ψήφο στον Μαρινάκη! Για ποιες ΠΑΕ πήγαινε το «καρφί»!

Με αφορμή την εκλογή Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Αχιλλέας Μπέος έριξε τα… καρφιά του σε όσους τον ψήφισαν. Ποιες ΠΑΕ μπήκαν στο στόχαστρο του!

Συνέντευξη τύπου για την επόμενη μέρα του Βόλου, παρουσιάζοντας και τον νέο προπονητή, Οσβάλντ Τανσό, παραχώρησε την Τρίτη (27/6) ο Αχιλλέας Μπέος.

Η άτακα που έγινε τίτλος της συνέντευξης, έπεσε με αφορμή τις πρόσφατες αρχαιρεσίες στην Super League και την εκλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ιδιοκτήτης του Βόλου, έκανε λόγο για φουστανέλες με δαντέλα!

«Κουράστηκα, είναι προσωπική επιθυμία, αποκορύφωμα οι εκλογές της Super League. Έχω παραγγείλει φουστανέλες με δαντέλα να στείλω σε έξι που ψήφισαν», τόνισε ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλών.

Για ποιους όμως έγινε η «παραγγελία»;

Δεν είναι δύσκολο να τους βρεις! Οι πέντε από τους έξι στους οποίους αναφέρεται, είναι εκείνοι που πήγαν στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο, την προηγούμενη εβδομάδα! Μαζί με τον… παραλίγο υποψήφιο πρόεδρο της Λίγκας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος στο τελευταίο exit poll είδε ότι τα… κουκιά δεν βγαίνουν και απέσυρε την υποψηφιότητα.

Ποιοι άλλοι ήταν στη συνάντηση εκτός από Μπέο και Παπαϊωάννου; Ο Γιώργος Μποροβήλος, ο Γιώργος Σπανός, ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο Φώτης Κωστούλας και ο Μηνάς Λυσσάνδρου. Ο πρώτος ως εκπρόσωπος του Αστέρα και όχι της Λίγκας.

Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός και ΟΦΗ οι πέντε από τους 9 ψήφους που πήρε ο Μαρινάκης! Οι άλλοι τέσσερις που ψήφισαν τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, ήταν οι «ερυθρόλευκοι», ο Άρης, ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακός.

Και επειδή η τελευταία… φουστανέλα δεν προορίζεται ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον Άρη, εκείνοι που την διεκδικούν είναι ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακός.

Και επειδή, μιλώντας στο περιβάλλον του ο Πανουργιάς το πρωί της περασμένης Παρασκευής και λίγο πριν την κάλπη, θεωρούσε «σίγουρη» την ψήφο του Λεβαδειακού, μάλλον για τους Βοιωτούς ήταν η… μπηχτή του Δήμαρχου!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button