Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ψάχνει τον αντικατάστατη του Ροτζέριο Τουράμ ο Ιωνικός!

Ο Ιωνικός προσπαθεί εντός της εβδομάδας να τελειώσει με το θέμα του επιθετικού. #slgr #ionikosfc #RogerioThuram #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Ιωνικός προσπαθεί εντός της εβδομάδας να τελειώσει με το θέμα του επιθετικού.

Ο Ροτζέριο Τουράμ αποχώρησε προς επιβεβαίωση του Sportime.gr και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πεντικσπόρ και ο Ιωνικός «τρέχει» για τον αντικαταστάτη του.

Σε πρώτη φάση το βάρος έχει δοθεί στην εγχώρια αγορά. Έχει φανεί, άλλωστε, πως στη Νίκαια προτιμούν να μη ρισκάρουν. Θέλουν παίκτες για τους οποίους έχουν ξεκάθαρη άποψη στο μέτρο του εφικτού.

Το θέμα του επιθετικού για κάθε ομάδα είναι αρκετά σημαντικό και ο Ιωνικός επιθυμεί να μη λαθέψει. Γι’ αυτό και στο τραπέζι έχουν πέσει σε πρώτη φάση δύο περιπτώσεις που δεδομένα μπορούν να προσφέρουν. Όπως αποκάλυψε το Sportime.gr, η μία είναι ο Νίκος Καρέλης. Ωστόσο, ο βαθμός δυσκολίας είναι σημαντικός για τον Ηρακλειώτη. Αφενός έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από τον Παναιτωλικό, αφετέρου του έχει χτυπήσει η Καρμιώτισσα. Τα χρήματα που ακόμη ζητάει είναι πολλά και γι’ αυτό δεν έχει κλείσει κάπου.

Η δεύτερη είναι ο Νίκος Ιωαννίδης. Ο τελευταίος αποφάσισε μέσα στη σεζόν που μας πέρασε να απορρίψει την πρόταση ανανέωσης του Απόλλωνα Σμύρνης. Τελικά υποβιβάστηκε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» και ο ίδιος αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Σε κάποιους στη Νίκαια αρέσει αρκετά ο 28χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις. Άμεσα θέλουν οι Νικαιώτες να ξεκαθαρίσει το θέμα του επιθετικού και γι’ αυτό γίνεται προσπάθεια οι εξελίξεις να τρέξουν ακόμη και εντός των ημερών.

πηγή: Sportime.gr

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button