Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συμφώνησε με ομάδα της SuperLeague 1 ο Ντέλετιτς!

Ο Μίλος Ντέλετιτς θα επιστρέψει στη SuperLeague 1... όχι για την ΑΕΚ αλλά ούτε και για τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #MilosDeletic #slgrinterwetten #season2022_2023

Ο Μίλος Ντέλετιτς θα επιστρέψει στη SuperLeague 1… όχι για την ΑΕΚ αλλά ούτε και για τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #MilosDeletic #slgrinterwetten #season2022_2023

Ο Βόλος έφτασε σε συμφωνία με τον Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να βρίσκεται στην «πρώτη» της ομάδας για τη νέα σεζόν το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Βόλος συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση και μετά τον Νικολάς Μεσκίδα, ο οποίος πρόκειται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, βρίσκεται κοντά σε ακόμα μια προσθήκη για τη μεσοεπιθετική του γραμμή. Ο λόγος για τον Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος έφτασε σε συμφωνία με τον Βόλο και αναμένεται και αυτός να υπογράψει ακόμα και μέσα στη μέρα και να φωνάξει «παρών» στην «πρώτη» της ομάδας το απόγευμα της Δευτέρας για τη νέα σεζόν.

Ο 28χρονος Σέρβος εξτρέμ αποχωρεί από την ΑΕΚ καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν δανεικός στην κυπριακή Ανόρθωση, με την οποία πραγματοποίησε 37 συμμετοχές με πέντε γκολ και δύο ασίστ. Ο Ντέλετιτς ανήκε στην ΑΕΚ από το 2019, αλλά πραγματοποίησε μόλις 9 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα σκοράροντας και ένα γκολ. Εκτός από την Ανόρθωση, την τελευταία τριετία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού σε Αστέρα Τρίπολης και Λαμία.

Ο Βόλος έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση τεσσάρων παικτών με τους Βίκτορ Φερνάντεθ, Οικονομόπουλο, Ταχάτο και Σταμένκοβιτς, ενώ εκτός από τους Μεσκίδα και Ντέλετιτς, είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικούς του τον 24χρονο μέσο Ηλία Τσέλιο που αγωνιζόταν στην Ξάνθη και τον 18χρονο τερματοφύλακα Παναγιώτη Αυγερινό, ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιζε στον Αήττητο Σπάτων.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button