Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ιωνικός – Ιωαννίδης: Από τη Ρουμανία στη Νίκαια μέσα σε λίγες μέρες

Πώς ο Ιωνικός έφτασε σε συμφωνία με τον Νίκο Ιωαννίδη σε σύντομο χρονικό διάστημα. #slgr #ionikosfc #Ιωαννίδης #transfernews #slgrinterwetten #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Πώς ο Ιωνικός έφτασε σε συμφωνία με τον Νίκο Ιωαννίδη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισε ο Ιωνικός το κενό του Ροτζέριο Τουράμ. Το Sportime.gr αποκάλυψε πως Νίκος Ιωαννίδης και Νίκος Καρέλης ήταν οι δύο βασικοί στόχοι. Για αρκετούς λόγους επιλέχθηκε ο πρώτος.

Από τις αρχικές επαφές μέχρι την οριστική συμφωνία χρειάστηκαν μόλις λίγες μέρες. Για την ακρίβεια μπορεί κανείς να τις μετρήσει και στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο Ιωαννίδης είχε κάνει καλά ματς απέναντι στους Νικαιώτες, το όνομά του είχε μπει από τότε στο μικροσκόπιο, αλλά σε πρώτη φάση ο Ιωνικός είχε αποφασίσει να κρατήσει τον Τουράμ. Αυτό, όμως, θα γινόταν μόνο με τους όρους που ήθελε το κλαμπ. Δεν υπήρξε συμφωνία εκεί, ο Βραζιλιάνος αποχώρησε και κατευθείαν έκλεισε ο αντικαταστάτης του.

Ο Ιωαννίδης το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε μία πρόταση από τη Νέα Σαλαμίνα και δύο από τη Ρουμανία. Χέρμανσταντ και Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ ήταν οι δύο ομάδες που του χτύπησαν την πόρτα. Ανέβηκαν στην πρώτη κατηγορία, αναζητούσαν έναν φορ που θα τους βοηθήσει και έδιναν αμφότερες εξαψήφια συμβόλαια. Η δεύτερη, μάλιστα, έδινε καλύτερο συμβόλαιο και από αυτό που πήρε τελικά ο ποδοσφαιριστής στον Ιωνικό.

Ωστόσο, ο ίδιος ήθελε για οικογενειακούς λόγους να παραμείνει στην Αθήνα και ψήθηκε από όσα άκουσε για το πρότζεκτ της ομάδας. Γι’ αυτό και όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Κρούσεις από άλλες ομάδες της Super League 1 υπήρξαν, αλλά προτεραιότητα είχε η παραμονή στην πρωτεύουσα. Ο Ιωνικός του το παρέχει. Ταυτόχρονα οι Νικαιώτες έδειξαν πέρυσι πως μπορούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να αναδείξουν τους επιθετικούς τους, κάτι που επίσης μέτρησε.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button