ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Περιπλέκεται η υπόθεση του Βόκιτς!

Σε μίνι θρίλερ τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση του Ντέγιαν Βόκιτς, για τον οποίο προκύπτει ενδιαφέρον εξ Ιταλίας, από τον ΠΑΣ Λαμία για την απόκτησή του.

Σε μίνι θρίλερ τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση του Ντέγιαν Βόκιτς, για τον οποίο προκύπτει ενδιαφέρον εξ Ιταλίας, από τον ΠΑΣ Λαμία για την απόκτησή του.

Χωρίς να επιβεβαιώνεται ή να διαψεύδεται από κυανόλευκης πλευράς, το κεφάλαιο Βόκιτς συνεχίζει να απασχολεί την μεταγραφική…καθημερινότητα τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ελλάδα και όλα αυτά για μια υπόθεση ποδοσφαιριστή για τον οποίο ενδιαφέρονται αυτή τη στιγμή ο ΠΑΣ Λαμία από την μία και η Ρετζιάνα από την άλλη.

Προφανώς και η Λαμία δεν θα…κονταροχτυπηθεί για να αποκτήσει τον 26χρονο μεσοεπιθετικό με μία ομάδα της Serie C, ωστόσο το μέλλον του παίκτη θα το καθορίσει ο ίδιος, ο οποίος φαίνεται πως προτιμά να παραμείνει κάτοικος Ιταλίας, ψάχνοντας κάτι καλύτερο από την προοπτική της Ρετζιάνα.

Όπως προκύπτει πάντως τις τελευταίες ώρες από το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας anteprima24.it, o τεχνικός διευθυντής της Ρετζιάνα, Ρομπέρτο Γκορέτι, έχει εισηγηθεί την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που ανήκει στην Μπενεβέντο.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως μετά από 2 δανεισμούς σε ομάδες οι οποίες υπβοβιβάστηκαν, ο Βόκιτς χρειάζεται μια αλλαγή στην καριέρα του και η προοπτική του “Reggio Emilia” θα μπορούσε να είναι μια καλή λύση.

Ποιο είναι το εμπόδιο στην όλη ιστορία; Μα φυσικά το να πείσουν οι άνθρωποι της Ρετζιάνα τον ποδοσφαιριστή να αφήσει την Serie B για μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Ο ίδιος, προτιμά να παραμείνει στην 2η τη τάξει κατηγορία της Ιταλίας και ιδανικά να βρει κάτι ακόμα καλύτερα, πάντα με προτεραιότητα την Ιταλία.

Από την άλλη η φημολογούμενη πρόταση της Λαμίας είναι ανοιχτή (για λίγο ακόμα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ στη γείτονα χώρα) και συγκεκριμένη και μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη.

Σε κάθε περίπτωση, το εμπόδιο της Ρετζιάνα, που είναι η κατηγορία της ομάδας, μπορεί να γίνει όπλο της Λαμίας, αν ο ίδιος ο Βόκιτς πάρει την απόφαση να αφήσει την Ιταλία για την Ελλάδα και τη Λαμία!

Πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button