ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Συνέντευξη: Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου για όλα – Μεγάλο “αγκάθι” το γηπεδικό (Βίντεο)

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για τον ΠΑΣ Λαμία παραχώρησε στο lamianow.gr ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Συνέντευξη: Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου για όλους και για όλα – Μεγάλο “αγκάθι” το γηπεδικό (Βίντεο)

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τον ΠΑΣ Λαμία παραχώρησε στο lamianow.gr ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο ιδιοκτήτης των “κυανόλευκων” αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις, στο μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, την ανανέωση με τον Τζιανλούκα Φέστα, το πλάνο και τους στόχους της νέας χρονιάς και πολλά ακόμη όπως τι γίνεται με μεταγραφές, ανανεώσεις, Πίτι, το μπάτζετ το οποίο θα είναι μεγαλύτερο του περσινού. Ταυτόχρονα έκανε και τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε…

Ένα από τα θέματα που απασχολεί έντονα τον σύλλογο, είναι το γηπεδικό το οποίο παραμένει “αγκάθι”.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά για το δημοτικό στάδιο “Αθανάσιος Διάκος”, υπάρχει ήδη μελέτη για την ανακατασκευή του σταδίου που είναι δημοτικό αλλά δεν βλέπω θέληση να προχωρήσουν οι εργασίες: “… δεν θα κάθομαι να παρακαλάω τον δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη εγώ δεν παρακάλεσα ούτε τον πατέρα μου.

Το γήπεδο ειναι δημοτικό, δεν είναι δικό μου, υπάρχουν τόσα προγράμματα που αν υπήρχε θέληση θα είχε βρεθεί η άκρη. Καθόμαστε και παρακαλάμε κάθε δύο χρόνια για το γήπεδο. Είμαστε η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το γήπεδο δεν είναι δικό μου, είναι των δημοτών. Δεν έχω δει κάποια θέληση από το πολιτικό προσωπικό τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή για το γήπεδο…”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε την συνέντευξη στις 19.45 στο Facebook του Lamianow.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button