Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Από το Internet στα… τοπικά: Δύο Youtubers έφτιαξαν ομάδα στην Θεσσαλονίκη και έγιναν viral!

Δύο youtubers αποφάσισαν να μεταφέρουν το... όνειρο αρκετών ανθρώπων στην πραγματική ζωή και έφτιαξαν μία ομάδα από το μηδέν! #Μπαμ_FC #Madney #Χάρης_Μηλιώνης #Youtube

Δύο youtubers αποφάσισαν να μεταφέρουν το… όνειρο αρκετών ανθρώπων στην πραγματική ζωή και έφτιαξαν μία ομάδα από το μηδέν!

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα και, σίγουρα, θα… κερδίσει αρκετά βλέμματα για πολλούς λόγους.

Δύο από τους κορυφαίους Έλληνες youtubers, ο Madney και ο Χάρης Μηλιώνης, αποφάσισαν να μεταφέρουν στην πραγματική ζωή μία σκέψη που βρίσκεται παραδοσιακά στο μυαλό των φιλάθλων και να δημιουργήσουν μία ποδοσφαιρική ομάδα από το… μηδέν.

Οι δύο νεαροί streamers «τρέχουν» ήδη τις διαδικασίες και η «ΜΠΑΜ FC» έγινε ήδη viral, έχοντας 20.000 subscribers μέσα σε λίγες ώρες. Επιπρόσθετα, το πρώτο βίντεο, που ουσιαστικά έκανε τα… αποκαλυπτήρια για το εγχείρημα, ξεπέρασε ήδη τις 100.000 προβολές.

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, οι δύο youtubers αναλύουν όλα τα στάδια της δημιουργίας του συλλόγου και μιλούν με κολακευτικά σχόλια για την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ, στην πορεία, εξηγούν ότι υπάρχει κενή θέση στον πάγκο και ότι θα διεξαχθούν tryouts για τους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στην πρώτη version της «ΜΠΑΜ FC».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button