ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν υπάρχει (ακόμα) πρόταση για Νούνιες!

Ενδιαφέρον υπάρχει για τον Κοσταρικανό μέσο του ΠΑΣ Λαμία, όμως επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ενδιαφέρον υπάρχει για τον Κοσταρικανό μέσο του ΠΑΣ Λαμία, όμως επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Την επιβεβαίωση ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κρίστοφερ Νούνιες έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου στη συνέντευξη που έδωσε στο LamiaNow και στον Πάνο Κατσώνη.

Υπάρχουν αρκετές φήμες για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, όπου αρκετές ομάδες “παίζουν” στα ρεπορτάζ δείχνοντας ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Όμως, όπως τόνισε ο Παπαϊωάννου ενδιαφέρον μπορεί να υπάρχει… πρόταση παρόλο αυτά ακόμα δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, υπογράμμισε πως ήδη έχει μιλήσει για τον Νούνιες με τον Πίτι, τον άνθρωπο που τον έφερε στον ΠΑΣ και νεότερα θα προκύψουν μόνο και εάν έρθει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο ΠΑΣ Λαμία προφανώς δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του Κοσταρικανού κόβοντας του μια μεταγραφή σε μεγαλύτερο σύλλογο αλλά δεν προτίθεται κιόλας να “ξεπουλήσει” ένα από τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά του “όπλα”.

Πιο αναλυτικά ο Παπαϊωάννου για Νούνιες δήλωσε:

Ενδιαφέρον για τον Νούνιες υπάρχει, αλλά όχι επίσημη πρόταση. Θα αξιολογήσουμε τυχόν προτάσεις και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Όσο για τον Πίτι, είναι Λαμιάρα! Δεν έχουμε ξεκαθαρίσει τους ρόλους ακόμα, ο Πίτι ασχολείται με τη Λαμία όταν του ζητάω. Έχει προσφέρει στη Λαμία περισσότερο και από πολλούς ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης

Back to top button