Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τέλος ο Χαντιντάγκι από την Καβάλα: «Είμαι ανοιχτός σε άλλες ευκαιρίες ποδοσφαιρικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα»

Δυσοίωνο το μέλλον της Καβάλας, με τον Άλεξ Χαντιντάγκι να ανακοινώνει ότι αποχωρεί από τους "Αργοναύτες" λόγω μη τήρησης δεσμεύσεων που είχε λάβει από την πολιτική ηγεσία της πόλης, ενώ δηλώνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο εμπλοκής σε άλλη ομάδα. #slgr2 #kavalafc #alex_haditaghi

Δυσοίωνο το μέλλον της Καβάλας, με τον Άλεξ Χαντιντάγκι να ανακοινώνει ότι αποχωρεί από τους “Αργοναύτες” λόγω μη τήρησης δεσμεύσεων που είχε λάβει από την πολιτική ηγεσία της πόλης, ενώ δηλώνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο εμπλοκής σε άλλη ομάδα.

Στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook ο Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας αναφέρει:

«Ποτέ δε ξεχνάμε την πρώτη μας αγάπη και τον πρώτο μας σπαραγμό. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο η Καβάλα είναι η πρώτη μου αγάπη και θα παραμένει πάντα μέρος της καρδιάς μου. Εδώ ένιωσα ερωτευμένος με μια πόλη και μ’ ένα όνειρο! Δυστυχώς αυτό το όνειρο στην Καβάλα δε θα υπάρχει πια για μένα. Τις επόμενες 4-6 εβδομάδες η ομάδα μου και εγώ θα εργαστούμε για μια ομαλή μετάβαση και μια «έξοδο» από την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας.

Σε αυτό το διάστημα θα φροντίσουμε να έχουμε τηρήσει όλες τις προηγούμενες δεσμεύσεις μας και να έχει κατεύθυνση, υποστήριξη και σταθερότητα η ομάδα. Τους τελευταίους 11 μήνες στην Καβάλα, είχα και αρκετές πληγές και απογοητεύσεις. Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν οι κενές υποσχέσεις του δημάρχου, των αντιδημάρχων και λίγων άλλων πολιτικών. Μετά από 11 μήνες, ακόμα δεν έχω σωστή μακροχρόνια μίσθωση για να παίξω στο γήπεδο. Αυτή η μίσθωση και πολλές από τις ζητούμενες αλλαγές αγνοήθηκαν από αυτή τη διοίκηση.

Είχα ζητήσει αρκετές σημαντικές βελτιώσεις και επισκευές για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των παικτών μας, των φιλάθλων μας και των επισκεπτών ομάδων μας. Δεν πρόκειται να είμαι μέρος μιας οργάνωσης που δεν μπορεί καν να προσφέρει ένα ζεστό ντους στους παίκτες της σε ένα μουχλιασμένο αποδυτήριο!

Πραγματικά πιστεύω ότι αν τα γυαλιά και τα παράθυρα των VIP κουτιών δεν αλλάξουν σύντομα, θα σκοτώσουν κάποιον αθώο οπαδό και δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό! Τις τελευταίες 3 εβδομάδες η ομάδα μου έχει προσεγγίσει την πόλη και το γραφείο του δημάρχου με την ελπίδα να πάρει μακροχρόνια μίσθωση αλλά και δέσμευση για αυτές τις κρίσιμες αλλαγές και για άλλη μια φορά αυτό το αίτημα αγνοήθηκε. Ο αγώνας και οι προκλήσεις με 2 προηγούμενους ιδιοκτήτες της ποδοσφαιρικής ομάδας ήταν επίσης αποθαρρυντικός και αμφισβητήσιμος! Από σήμερα, ακόμα δεν έχω όλες τις μετοχές που υποσχέθηκαν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες να μου πουλήσουν για $1.

Τους τελευταίους 11 μήνες, λειτουργώ με βάση την καλή μου πίστη. Επειδή είχα δώσει τον λόγο μου στην πόλη. Επιπλέον οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες και ο τύπος τους χρησιμοποίησαν τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια και έναν άλλο δικηγόρο για να μου κάνουν μήνυση όταν αμφισβήτησα τι έχει συμβεί στον ΑΟΚ Καβάλας αφού έφυγαν από την ομάδα. Αυτό το θέμα είναι ακόμα στα δικαστήρια.

Για να εξασφαλίσουμε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μια δυνατή ομάδα φέτος και για τα επόμενα χρόνια, δημιουργήσαμε ένα season pass promotion με 4 ΕΥΡΩ ανά παιχνίδι συνολικά 65 ΕΥΡΩ. Οι χαμηλότεροι στη χώρα! Τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχουμε δεσμευτεί μόνο για 280 πάσες διαρκείας. Επικοινωνήσαμε και με 52 επιχειρήσεις στην Καβάλα για χορηγία και δεν πήραμε ούτε μια χορηγία. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς, τους υποστηρικτές και πολλούς από τους φίλους που έκανα σε αυτή την όμορφη πόλη. Θα μου λείψετε όλοι σας.

Είμαι ανοιχτός σε άλλες ευκαιρίες ποδοσφαιρικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα σε Super League και Super League 2. Ανεξάρτητα από αυτό η καρδιά μου θα αιμορραγεί πάντα μπλε και η Καβάλα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ταξίδι που κάναμε μαζί!».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button