ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όταν ο «μαθητής» υποδέχεται τον «δάσκαλο»!

ΑΟ Τρικάλων εναντίον ΠΑΣ Λαμία ή αλλιώς Γιάννης Ζαλαώρας vs Γιάννης Πλαβούκας!

Συνήθως ένα παιχνίδι λογίζεται ως ντέρμπι από την εμφάνιση των  πρωταγωνιστών, το πάθος αυτών και τα πεπραγμένα στον αγωνιστικό χώρο, όλα αυτά συναρτήσει της προϊστορίας των δύο αγωνιζόμενων ομάδων, ωστόσο το αυριανό παιχνίδι είναι “ντέρμπι” για δύο ανθρώπους με διαφορετικό πόστο στις ομάδες τους, ίσως νευραλγικό. Ένα “ντέρμπι” ανάμεσα στο μαθητή και το δάσκαλο….

“Ο Γιάννης Πλαβούκος είναι ο μέντορας μας, ο δάσκαλος μου” έχει πει πολλές φορές ο νυν προπονητής τερματοφυλάκων των Τρικάλων, Γιάννης Ζαλαώρας.

Ο Φθιωτός προπονητής τερματοοφυλάκων του ΑΟΤ, που έχει θητεύσει και στην ομάδα μας, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αύριο την παλιά του ομάδα και να υποδεχθεί, τον δικό μας πλέον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκο.

Οι δύο τους διατηρούν άριστες σχέσεις και έχουν γράψει τη δική τους πορεία στο άθλημα.

1384206_10200792206709375_2089367876_n

 

Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Λαμία,Τρίκαλα, Ολυμπιακός Βόλου,Εθνική Ελλάδος Κ-19, Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων είναι οι ομάδες που έχει προπονήσει και προπονεί ακόμη (ΑΟΤ – Εθνική Ενόπλων) ο Γιάννης Ζαλαώρας στην καριέρα του αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων από όποια ομάδα και αν έφυγε.

Από την άλλη ο Γιάννης Πλαβούκος έχει εργαστεί σε Πανιώνιο, Πανθρακικό, Κέρκυρα, Λεβαδειακό, Καβάλα και ΠΑΣ Γιάννενα και πλέον βρίσκεται στην ομάδα μας ως μέλος του τεχνικού τιμ του Άκη Μάντζιου.

Σήμερα τίθενται αντιμέτωποι για ακόμη μια φορά στην καριέρα τους.

πηγή: LamiaraGate3.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button