ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία ο Ντε Βινσέντι!

Δεκάρι έψαχνε... δεκάρι πήρε ο ΠΑΣ Λαμία! #slgr #lamiafc #Tomás_De_Vincenti #transfernews #slgrinterwetten #season2022_2023

Δεκάρι έψαχνε… δεκάρι πήρε ο ΠΑΣ Λαμία! #slgr #lamiafc #Tomás_De_Vincenti #transfernews #slgrinterwetten #season2022_2023

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία είναι και επίσημα πλέον ο Τομάς Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμία και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Τζιανλούκα Φέστα στο νέο πρωτάθλημα της SuperLeague 1.

Έτσι, μετά από αρκετό καιρό η «κυανόλευκη» ομάδα αποκτά έναν έμπειρο και ποιοτικό «δεκάρι» που έψαχνε καιρό και απομένει να αποδείξει εντός αγωνιστικού χώρου ο Ντε Βινσέντι πως είναι αυτό που έψαχνε η Λαμία.

Who is who:

Ο Τομάς Ντε Βινσέντι έχει γράψει τη δική του ιστορία στο κυπριακό ποδόσφαιρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, καθώς έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα στη μεγαλόνησο, ενώ αγωνίστηκε σε 186 αγώνες, με 52 γκολ και 12 ασίστ.

Πριν πάει στην Κύπρο, ο 33χρονος Αργεντινός είχε φορέσει τη φανέλα της Καλαμάτας σε 9 αγώνες με 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ γνωστός στο ελληνικό καιρό είχε γίνει μέσα από τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με τους Ηπειρώτες αγωνίστηκε σε 103 με 13 γκολ και 19 ασίστ.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία:

Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 33χρονο (09.02.1989) επιθετικό μέσο, Tomás Sebastián De Vincenti, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα της ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα και της Καλαμάτας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου ο Tomás δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος αυτής της ομάδας. Εύχομαι να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα.”

Διαβάστε επίσης

Back to top button