ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εκεί “κολλάει” του Όσκαρ Σαντίς!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα του, παρουσιάζονται δυσκολίες στη μεταγραφή του Όσκαρ Σαντίς στον ΠΑΣ Λαμία #transfers #paslamia #lamiafc #paslamia1964 #oscarsantis #Comunicaciones

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγα 24ωρα από τη στιγμή που έσκασε στα μεταγραφικά της Λαμίας το όνομα του Όσκαρ Σαντίς από την Κομουνικασιόνες, ωστόσο η περίπτωση του παρουσιάζει δεδομένες δυσκολίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προκύπτει από την Ονδούρα, η Λαμία πράγματι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, η οποία ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Και αυτό γιατί, ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Ιανουάριο του 2023 με την ομάδα του, την ίδια ώρα που ο σύλλλογος θέλει να πάει σε διαζύγιο αλλά με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος!

Το buy out για τον παίκτη, για να μείνει τώρα ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του ανέρχεται στα 50 χιλιάδες δολάρια, ποσό που όπως αντιλαμβάνεστε δύσκολα θα έδινε μία ομάδα σαν την Λαμία για έναν ποδοσφαιριστή η μεταγραφή του οποίου περιέχει μεγάλο ρίσκο λόγω της αλλαγής Ηπείρου!

Από εκεί και έπειτα όπως σημειώνει η ιστοσελίδα lared1061.com ο πρόεδρος της ομάδας, Juan Leonel García, πρότεινε στην πλευρά του ποδοσφαιριστή να φύγει για την Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί με τη μορφή δανεισμού, έχοντας όμως ανανεώσει πρώτα για 2 χρόνια το συμβόλαιό του, προκειμένου να επωφεληθεί την μεταπωλητική του αξία!

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή γίνεται σαφές πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί και αναζητείται η φόρμουλα ώστε ο ποδοσφαιριστής να μείνει ελεύθερος από την Κομουνικασιόνες και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

 

Πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button