ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τομάς Ντε Βινσέντι: Τα ματς της Ελλάδας και τα πρωταθλήματα στην Κύπρο (pics+vids)

Ποιος είναι ο 33χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός απέκτησε ο ΠΑΣ Λαμία; #slgr #lamiafc #TomasDeVincenti #slgrinterwetten #season2022_2023 #transfernews

Ποιος είναι ο 33χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός απέκτησε ο ΠΑΣ Λαμία; #slgr #lamiafc #TomasDeVincenti #slgrinterwetten #season2022_2023 #transfernews

Ο Τομάς Ντε Βινσέντι αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία για τη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και το LamiaSports σας τον παρουσιάζει!

Τομάς Ντε Βινσέντι λοιπόν και πάμε να δούμε το who is who του ποδοσφαιριστή.

Ο Τομάς Ντε Βινσέντι έχει γράψει τη δική του ιστορία στο κυπριακό ποδόσφαιρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, καθώς έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα στη μεγαλόνησο, ενώ αγωνίστηκε σε 186 αγώνες, με 52 γκολ και 12 ασίστ.

Πριν πάει στην Κύπρο, ο 33χρονος Αργεντινός είχε φορέσει τη φανέλα της Καλαμάτας σε 9 αγώνες με 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ γνωστός στο ελληνικό καιρό είχε γίνει μέσα από τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με τους Ηπειρώτες αγωνίστηκε σε 103 με 13 γκολ και 19 ασίστ.

Η γκολάρα κόντρα στον Παναθηναϊκό και οι ασίστ του

Το 2012 ο Τομάς Ντε Βινσέντι αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε έναν αγώνα πρωταθλήματος λοιπόν κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Αργεντινός πέτυχε ένα από τα ομορφότερα γκολ που έχουμε δει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Πατσατζόγλου έβγαλε τη σέντρα, ο Ντε Βινσέντι πριν η μπάλα ακουμπήσει το χορτάρι έκανε το σουτ αλά κλωτσιά καράτε και έστειλε τη μπάλα στην απέναντι πλευρά του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Δείτε το βίντεο:

Άλλα βίντεο του Τομάς:

Διαβάστε επίσης

Back to top button