Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Super League: Οι ηχηρές μεταγραφές των «μικρών»

Με τα χρήματα από τα ποσοστά του στοιχήματος να μην έχουν μπει ακόμη στα ταμεία τους, οι «μικροί» της Super League προσπάθησαν να ενισχυθούν όσο το δυνατόν καλύτερα γινόταν. #slgr #lamiafc #asterasfc #ionikosfc #oficretefc #transfernews #season2022_2023

Από τον Ζουκάνοβιτς και τον Μεντόσα στον Σκβάρκα, το Gazzetta σάς παρουσιάζει τις ηχηρές μεταγραφές των «μικρών» του πρωταθλήματος της Super League.

Με τα χρήματα από τα ποσοστά του στοιχήματος να μην έχουν μπει ακόμη στα ταμεία τους, οι «μικροί» της Super League προσπάθησαν να ενισχυθούν όσο το δυνατόν καλύτερα γινόταν. Μάλιστα, κάποιες από τις μεταγραφές τους προκάλεσαν έκπληξη.

Ο Αστέρας Τρίπολης έφερε πρόσφατα τον Ερβιν Ζουκάνοβιτς, παίκτη που έχει παίξει στη Ρόμα. Η Λαμία πήρε τον διεθνή Γκανέζο επιθετικό Μποάκιε με πολλά γκολ και μεγάλη εμπειρία στην καριέρα του. Ο ΟΦΗ έχει φέρει τον πρωταθλητή Σουηδίας με τη Μάλμε Ερικ Λάρσον, ο Ατρόμητος Ισλανδό διεθνή επιθετικό κι ο Λεβαδειακός 10άρι από τη Σλοβακία που του αρέσει να… ταΐζει τους συμπαίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button