Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Βράνιες έχει δεχθεί πρόταση να μπει σε ριάλιτι και «είναι πιθανό να δεχθεί»!

Διαβάστε τι γράφουν στη Σερβία για τον Ογκνιεν Βράνιες! #slgr #aekfc #Vranjes #republika_rs #slgrinterwetten

Διαβάστε τι γράφουν στη Σερβία για τον Ογκνιεν Βράνιες!

Δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ ο Ογκνιεν Βράνιες και το ρεπορτάζ που έρχεται από τη Σερβία και το site republika.rs προκαλεί… αίσθηση.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Βράνιες έχει δεχθεί να συμμετέχει σε ριάλιτι το φθινόπωρο και σημειώνεται ότι πηγή κοντά στον παίκτη πως «τώρα πιθανότατα θα δεχθεί»!

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα τονίζει: «Ο ποδοσφαιριστής Ογκνιεν Βράνιες ο οποίος εκτός από τα αποτελέσματα που έχει πετύχει στο ποδόσφαιρο, συνδέετε με πολυάριθμες σχέσεις με τραγουδίστριες και αστέρια από ριάλιτι, έλαβε μία δελεαστική πρόταση να μετακομίσει σε ένα ακίνητο στο Σιμανόβτσκι της Σερβίας το φθινόπωρο». Στη συνέχεια το ρεπορτάζ αναφέρει πως αξιόπιστη πηγή του μετέφερε: «Ο Βράνιες έχει λάβει διάφορες προτάσεις για να μπει στο ριάλιτι, αλλά ποτέ δεν χρειάστηκε τέτοιου είδους προώθηση. Πάντα έλεγε ότι θα έμπαινε μόνο για να διασκεδάσει και να είναι ενδιαφέρον για τον κόσμο. Οσον αφορά τα χρήματα, κερδίζει αρκετά και η αμοιβή δεν θα ήταν ποτέ το πιο σημαντικό κίνητρό του! Τώρα έχει λάβει πρόταση να μπει στην έκτη σεζόν του ριάλιτι και πιθανότατα θα δεχθεί την πρόταση, μόνο για το λόγο ότι τελικά θέλει να δείξει ποιος και τι είναι».

Το δημοσίευμα προσθέτει: «Όπως μαθαίνουμε περαιτέρω ο Βράνιες δεν θα ζητούσε ειδικούς όρους, επειδή θέλει οι άνθρωποι να δουν πόσο προσγειωμένος είναι και σίγουρα θα είναι από τους πιο ενδιαφέροντες διαγωνιζόμενους. Ο Βράνιες ρωτήθηκε από τα στελέχη αν ήθελε ειδικά πράγματα, όμως είπε πως αν αποφασίσει να μπει θα ανταγωνιστεί ισότιμα με τους άλλους συμμετέχοντες. Επέμεινε μόνο να του παρέχουν αρκετό χώρο στο καμαρίνι και να μην έχει κάποιον γύρω του στο κρεβάτι».

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button