Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Η Στουγκάρδη ανακοίνωσε τον Περέα (vid)

Ο Κολομβιάνός επιθετικός του «Αγιαξ της Ηπείρου» έγινε και επίσημα κάτοικος Γερμανίας και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. #slgr #pasgianninafc #

Ο Κολομβιάνός επιθετικός του «Αγιαξ της Ηπείρου» έγινε και επίσημα κάτοικος Γερμανίας και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Η φωτό ρετρό από όταν ήταν παιδί στις εξέδρες του γηπέδου της.
Κάτοικος Γερμανίας και παίκτης της Στουτγκάρδης έγινε σήμερα (8/7) ο Χοσέ Περέα, καθώς το club της

Μπουντεσλίγκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα. Σε ένα deal που «φλερτάρει» με τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ (εκτός από μπόνους), ενώ το 20% εξ’ αυτού θα πάει στον Παναθηναϊκό που διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

 

Ο 22χρονος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και έτσι θα γίνει συμπαίκτης του Ντίνου Μαυροπάνου, ενώ στα πρώτα του λόγια ως παίκτης του συλλόγου σχολίασε πως «πήγα στη Mercedes-Benz Arena ως θεατής όταν ήμουν παιδί. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορώ να φοράω τη φανέλα της VfB ως παίκτης. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω το τεχνικό τιμ, τους συμπαίκτες μου, όλο το προσωπικό του συλλόγου και φυσικά τους φιλάθλους. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες και θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την VfB να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα».

Μάλιστα η Στουτγκάρδη δημοσίευσε και μία φωτογραφία του ως παιδί στις εξέδρες του γηπέδου της!

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button