ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Υπογράφει με φόντο τον Γενάρη ο Όσκαρ”

Στη Γουατεμάλα θεωρούν πως η ελληνική ομάδα «τρέχει» την περίπτωση του 23χρονου μέσου, έστω και με φόντο το νέο έτος. #slgr #lamiafc #OscarSantis #transfernews #slgrinterwetten #season2022_2023

Στη Γουατεμάλα θεωρούν πως η ελληνική ομάδα «τρέχει» την περίπτωση του 23χρονου μέσου, έστω και με φόντο το νέο έτος.

Στα μεταγραφικά της Λαμίας βρίσκεται εσχάτως ο Οσκαρ Σάντις και ο διεθνής μέσος από τη Γουατεμάλα φαίνεται πως βρίσκεται στο «στόχαστρο» της ομάδας. Το θέμα «κολλάει», σύμφωνα με τα με ΜΜΕ της χώρας του, στο ότι η Κομουνικατσιόνες που ανήκει ζητά 50.000 δολάρια ΗΠΑ (περίπου 49.000 ευρώ) ώστε να τον αποδεσμεύσει, τα οποία και αντιστοιχούν στο buy out του.

Την ίδια στιγμή το τρέχων συμβόλαιο του 23χρονου μεσοεπιθετικού εκπνέει στα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ φέρεται να έχει αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης που του έγινε (διετή και μετά να παραχωρηθεί δανεικός στην Ευρώπη).

Τα νεότερα λοιπόν όπως τα μεταδίδουν πέρα από τον Ατλαντικό είναι πως ο Σάντις θα υπογράψει στη Λαμία με φόντο τον Ιανουάριο του 2023, δηλαδή θα «κλείσει» από τώρα στην ομάδα καθώς έχει αυτό το δικαίωμα και θα έρθει στην Ελλάδα, εάν δεν υπάρξει άμεσα λύση, το αργότερο όταν θα γίνει free agent.

Πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button