ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το who is who του Γκούγκα που προβάρει τα «κυανόλευκα»(pics+vids)

Όπως διαβάσατε σε χθεσινό μας δημοσίευμα, ο ΠΑΣ Λαμία έχει «κλείσει» επί της ουσίας τον Γεωργιανό χαφ, Γκούγκα Παλαβαντισβίλι!

Ποιος είναι όμως ο 27χρονος ποδοσφαιριστής με καριέρα κυρίως στην χώρα του;

Την πρωτη του εμφάνιση στην πόλη μας, την έκανε χθες στο γήπεδο του ΔΑΚ όπου για πρώτη φορά είδε τη νέα του ομάδα να μένει ισόπαλη με την ΑΕΛ.

Ο Γκούγκα λοιπόν, θα είναι όπως όλα δείχνουν το 4ο μεταγραφικό απόκτημα της Λαμίας, ενώ όπως υπογράμμισε χθες ο Πετράκης, ολοκληρώνεται και ο δανεισμός του Ζήση Χατζηστραβού αλλά και ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στην επίθεση.

Πάμε όμως να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στον Γκούγκα και να δούμε το who is who του ποδοσφαιριστή με το δύσκολο επίθετο:

ΓΚΟΥΓΚΑ ΠΑΛΑΒΑΝΤΙΣΒΙΛΙ

Γεννημένος στην Τυφλίδα, ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.66μ, είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ!

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την δεύτερη ομάδα της Garga ενώ κατάφερε να αγωνιστεί και στην πρώτη ομάδα μετρώντας 5 συμμετοχές!

Το 2013 αποχωρεί από την πρώτη του ομάδα για να φορέσει τη φανέλα της Dinamo, ομάδα που εδρεύει στην Τυφλίδα!

Δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες συμμετοχές, όμως έναν χρόνο αργότερα παίρνει μεταγραφή ως ελεύθερος για την Dila Gori όπου είχε δύο αρκετά καλές χρονιές!

Εμφανίστηκε σε 35 αγώνες έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ! Όταν αποχώρησε από εκεί συνέχισε στο πρωτάθλημα της Γεωργίας αλλά αυτή τη φορά με τη φανέλα της Torpedo Kutaisi.

Στην Torpedo έπαιξε αρχικά ένα εξάμηνο ενώ επέστρεψε μετά από ένα πέρασμα από την Μολδαβία και την Dacia του Κισινάου όπου είχε 8 αγώνες και 1 ασίστ. Στην ομάδα της Torpedo, συνολικά έπαιξε σε 29 ματς με 2 ασίστ!

Όταν έμεινε ελεύθερος και από εκεί, αναχώρησε για την Πολωνία και την Podbeskidzie Bielsko-Biala. Στην ομάδα με το αρκετά παράξενο όνομα έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του έως τώρα!

Αγωνίστηκε σε 41 ματς, έχοντας και 1 γκολ, κερδίζοντας έτσι μία μεταγραφή στην Ventspils, ομάδα της Λετονίας η οποία αγωνιζόταν και στο Europa League.

Στο πρωτάθλημα της Λετονίας αγωνίστηκε 8 αγώνες, ενώ άλλες 4 συμμετοχές είχε στα προκριματικά του Europa όπου αντιμετώπισε μαζί με την Ventspils της Gzira Utd. και την Vitoria Guimaraes.

Έμεινε ελεύθερος από τους Λετονούς και πλέον είναι ένα βήμα από τον ΠΑΣ Λαμία! Να σημειώσουμε τέλος, πως έχει και μία καταγεγραμμένη συμμετοχή με την Εθνική Γεωργίας το 2015 σε ματς κόντρα στο Γιβραλτάρ, για τα προκριματικά του Euro.

Δείτε μερικά πλάνα από τον Γκούγκα εν δράσει:

Διαβάστε επίσης

Back to top button