ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ψάχνει το θαύμα… στο «mission impossible» του Καραϊσκάκης η Λαμία!(match day)

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό με στόχο την καλή εμφάνιση και εννοείται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό με στόχο την καλή εμφάνιση και εννοείται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα παίξει σήμερα η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και στόχο την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις αλλά και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Λαμίας έχει δύο τραυματίας, τον Τσούκαλο και τον Σασί οι οποίοι θα παραμείνουν εκτός για αρκετούς μήνες ακόμη.

Κατά τ΄άλλα όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και ήταν στην διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής:

1 Βελλίδης Μάρκος
99 Κατσίκας Παναγιώτης

4 Adejo Daniel
5 Τζανετόπουλος Άνταμ
8 Πλιάτσικας Βασίλειος
23 Σκόνδρας Ιωάννης
24 Βύντρα Λουκάς
27 Scarduelli Vanderson
34 Σάλιακας Εμμανουήλ

7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας
16 Bejarano Danny
21 Δημούτσος Έλιν
29 Bahanack Patrick
61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος

9 Thuram
10 Tyronne
11 Καραμάνος Αναστάσιος
18 Romanic Lazar

Στο μυαλό του Σωτήρη Αντωνίου

Γνωρίζοντας λοιπόν πως ο Ισμαΐλ Σασί και ο Νίκος Τσούκαλος είναι εκτός αλλά ξέροντας πως ο Αντωνίου έχει ως πρώτο στόχο να μην δεχθεί γκολ η ομάδα του θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΣ Λαμία.

Στο τέρμα θα δούμε τον Βελλίδη, ενώ η τριάδα της άμυνας θα παραμείνει η ίδια με τους Αντέτζο αριστερά, Βύντρα δεξιά και Πλιάτσικα στο κέντρο.

Ως φουλ μπακ θα είναι ο Βάντερσον αριστερά και ο Σάλιακας δεξιά ενώ στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Μπεχαράνο, ο Δημούτσος και ο Σκόνδρας. Ο Αντωνίου λογικά θα επιλέξει να παίξει με τρεις αμυντικούς χαφ όπως έκανε και με την ΑΕΚ έτσι ώστε να μπορεί να ανακόπτει τις επιθέσεις και τις γρήγορες αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού.

Στην κορυφή θα είναι δύο γνωστοί μας πλέον, Τάσος Καραμάνος και Λάζαρ Ρόμανιτς.

Τα αγωνιστικά νέα του Ολυμπιακού

Πολλές αλλαγές ετοιμάζεται να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο (19:30) ματς με τη Λαμία για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε από τους παίκτες του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ παραδέχθηκε ότι η κούραση δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία.

Έτσι, θα δώσει σε αρκετούς την ευκαιρία να ξεκουράσουν σώμα και μυαλό στο προσεχές ματς αλλά και την ευκαιρία σε όσους έχουν μικρότερο χρόνο συμμετοχής να μπουν και να αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερο.

Οι πρώτοι δύο υποψήφιοι για αυτό είναι ο Μπρούνο Γκασπάρ και ο Μάξι Λοβέρα, που έπιασαν Λιμάνι στο τέλος του καλοκαιριού.

Αντίστοιχα, οι υποψήφιοι προς ξεκούραση είναι ο Μεριά, Ομάρ και Τσιμίκας, κάτι που σημαίνει ότι λογικά «μπαίνουν» Αβραάμ, Κούτρης και ένας εκ των Γκασπάρ – Τοροσίδη.

Θέση βασικού διεκδικεί επίσης ο Μαντί Καμαρά στα χαφ, ο Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης και λογικά ένας εκ των Λοβέρα – Σουντανί στα εξτρέμ. Πολλές πιθανότητες έχει και ο Γιασίν Μπενζιά, είτε ως κλασικό χαφ ή πιο μπροστά σε μεσοεπιθετικό ρόλο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button