ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε ο Τιάγκο Φερέιρα στη Λαμία!

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, Τιάγκο Φερέιρα φέρεται να έχει προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #transfernews #Slivka #Tiago_Ferreira #transfernews #slgrinterwetten #season2022_2023

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, Τιάγκο Φερέιρα φέρεται να έχει προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #transfernews #Slivka #Tiago_Ferreira #transfernews #slgrinterwetten #season2022_2023

Πώς προέκυψε ο Βικίντας Σλίβκα και ποιο είναι το νέο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για τη Λαμία.

Πολύ κοντά στο να ανακοινώσει νέες μεταγραφές είναι η Λαμία. Οι γνώριμοι από Ριζούπολη έχουν συμφωνήσει προφορικά. Βικίντας Σλίβκα και Σωτήρης Τσιλούλης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνουν συμπαίκτες τη νέα σεζόν παίζοντας όμως στους Φθιώτες.

Για άλλον παίκτη πήγαινε και άλλον πήρε η Λαμία στην περίπτωση του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Αντιθέτως, ο Σλίβκα ήταν εξ αρχής η πρώτη επιλογή του τεχνικού τιμ στα χαφ. Τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση ο Τζανλούκα Φέστα και σιγόνταρε και ο Γιώργος Κασναφέρης.

Αμφότεροι είχαν πολύ καλή άποψη για τον Λιθουανό. Από τον Απόλλωνα Σμύρνης έχουν να το λένε για την εκτίμηση που έτρεφε ο Ιταλός προς το πρόσωπο του Σλίβκα. Ο Φέστα την περσινή σεζόν έκανε και διάφορα πειράματα μαζί του. Έφτασε να τον βάζει ακόμη και στα πλάγια θεωρώντας πως με την ποιότητά του μπορεί να του δώσει λύσεις μεσοεπιθετικά.

Από εκεί και πέρα, τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι είναι πολλά. Ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί είναι ο 29χρονος στόπερ Τιάγκο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόρτο και με τη δεύτερη ομάδα της αγωνίστηκε σε 70 ματς. Έχει παίξει ακόμα στη Primeira Liga με τη Μαδέιρα, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Ρουμανία. Με την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα έκανε τα περισσότερα ματς στην καριέρα του. Μαζί της κατέκτησε και ένα Κύπελλο, ενώ έχει και ευρωπαϊκές παραστάσεις. Ζούλτε Βάρεγκεμ και ΜΤΚ Βουδαπέστης είναι οι υπόλοιπες ομάδες από τις οποίες πέρασε, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στην Τράκτορ του Ιράν.

πηγή:Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button