Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το σκέφτεται ξανά για Ζοάο Πέδρο ο Παναιτωλικός!

Ο Παναιτωλικός το σκέφτεται ξανά για τον Ζοάο Πέδρο. #slgr #panaitolikosfc #transfernews #JoaoPedro #slgrinterwetten #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Παναιτωλικός το σκέφτεται ξανά για τον Ζοάο Πέδρο.

Ενδεκαδάτο φορ ψάχνει ο Παναιτωλικός και στη λίστα υπάρχει και ένα όνομα που έπαιξε πρόσφατα ξανά για το Αγρίνιο. Ο λόγος για τον Ζοάο Πέδρο.

Τον Ιανουάριο ο 25χρονος ήταν ο βασικός στόχος για την επίθεση, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime.gr. Οι επαφές κράτησαν αρκετό χρονικό διάστημα. Κάπου εκείνος το τρέναρε και ο Παναιτωλικός άφησε την περίπτωσή του. Αποφάσισε να μην πάρει άλλον επιθετικό. Στήριξε τους δύο που βρίσκονταν στο ρόστερ. Καρέλης και Βέργος που είχαν αντίθετη πορεία προς επιβεβαίωση του Sportime.gr, φρόντισαν να μη φανεί κάποιο κενό στην επίθεση.

Ο Ζοάο Πέδρο από την πλευρά του, επέλεξε να φύγει τελικά από τη πάει στη Μπούρσασπορ. Εκεί υπέγραψε για 1,5 χρόνο, αλλά πρακτικά μένει ελεύθερος. Η τουρκική ομάδα υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία και σε αυτό το επίπεδο δεν έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν ξένοι παίκτες. Αυτό αναφέρουν οι κανονισμοί με αποτέλεσμα να μην έχει νόημα άλλο η παρουσία του.

Στο εξάμηνό του στην Τουρκία ο διεθνής με την Κ20 της Πορτογαλίας επιθετικός είχε 13 συμμετοχές με πέντε γκολ και μία ασίστ. Έχει παίξει ακόμα σε Πάσος Φερέιρα, Τροφένσε, Ζιλ Βισέντε, Βιτόρια Γκιμαράες και Σάντα Κλάρα. Ο Παναιτωλικός δεν θέλει να αφήσει να τραβήξει πολύ ακόμα ούτε η υπόθεση του φορ ούτε εκείνη του δεκαριού.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button