Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόλος: «Οι διαπραγματεύσεις δεν τελεσφόρησαν, η ομάδα συνεχίζει με το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος έκανε γνωστό ότι οι συζητήσεις για την πώληση του συλλόγου δεν προχώρησαν και πως η ομάδα πορεύεται με τη σημερινή διοίκηση υπό τον Δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. #slgr #volosfc #ΑχιλλέαςΜπέος #slgrinterwetten #season2022_2023

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος έκανε γνωστό ότι οι συζητήσεις για την πώληση του συλλόγου δεν προχώρησαν και πως η ομάδα πορεύεται με τη σημερινή διοίκηση υπό τον Δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Στην ανακοίνωση του ο Βόλος προσθέτει πως η πόρτα για ενδιαφερόμενους παραμένει ανοικτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι οι διαπραγματεύσεις αρκετών εβδομάδων με δύο διαφορετικούς επενδυτές, έναν όμιλο επιχειρηματιών και ένα φυσικό πρόσωπο, που επέδειξαν ειλικρινές ενδιαφέρον δεν τελεσφόρησαν, για διάφορους λόγους, και η ομάδα συνεχίζει υπό το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς, και με τη σημερινή διοίκηση υπό τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο.

Ωστόσο η πόρτα για όποιον ενδεχομένως επενδυτή στο μέλλον ενδιαφερθεί παραμένει ανοιχτή, με τον αδιαπραγμάτευτο όρο ότι η πρόθεσή του θα αξιολογηθεί όχι ως προς το μέγεθος της οικονομικής προσφοράς για την αγορά, αλλά για την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα του ιδίου που θα διασφαλίζουν την αναπτυξιακή προοπτική της ομάδας.

Αν και αυτονόητο θέλουμε να τονίσουμε ότι η εξέλιξη αυτή σε τίποτα δεν μεταθέτει ή ακυρώνει τους στόχους και τις προοπτικές της ομάδας που συνεχίζει την αξιοπρόσεκτη πορεία της στη Super League βελτιούμενη συνεχώς κάθε χρόνο

Για τη στόχευση αυτή η στήριξη και η συμμετοχή των φιλάθλων της πόλης μας είναι άκρως απαραίτητη και πολύτιμη και θα συμβάλλει στη συνέχιση της προσπάθειας μας.

Ολοι μαζί, λοιπόν, ας προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε και άλλο την μεγάλη επαγγελματική ομάδα της πόλης και να διευρύνουμε και να επεκτείνουμε τους ορίζοντές της και εκτός συνόρων, διεκδικώντας μια ευρωπαϊκή συμμετοχή. Ολοι μαζί να αγωνιστούμε για ένα μεγάλο και ισχυρό Βόλο, ομάδα πρότυπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και άξιο, αποτελεσματικό πρεσβευτή για την πόλη μας.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button