Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ιωνικός: Το έψαξε για παίκτη του ΠΑΟΚ

Για τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές ακόμα κινείται ο Ιωνικός και στο τραπέζι έπεσε μεταξύ άλλων και ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. #slgr #ionikosfc #paokfc #transfernews #slgrinterwetten #season2022_2023

Για τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές ακόμα κινείται ο Ιωνικός και στο τραπέζι έπεσε μεταξύ άλλων και ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Την ενίσχυσή του συνεχίζει ο Ιωνικός. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Σωτήρη Κοκκίνη προς επιβεβαίωση του Sportime.gr και έπεται συνέχεια. Αρέσει ο Βρουσάι και όχι μόνο από Ολυμπιακό, τσέκαρε και παίκτη του ΠΑΟΚ.

Για τη θέση του δεύτερου δεξιού μπακ στη Νίκαια έχουν αποφασίσει να πάρουν έναν νεαρό παίκτη. Κάποιον που θα μπορέσουν να εξελίξουν στην πορεία. Ο Μύγας θα είναι σταθερά βασικός και όποιος αποκτηθεί, το θέμα είναι να μπορεί να του δίνει ορισμένες ανάσες όποτε χρειάζεται.

Έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα σε αυτούς ο Κωνσταντίνος Ταμπάς. Ο 23χρονος αγωνιζόταν στην ΑΕ Καραϊσκάκη και σε πρώτη φάση δεν συγκινεί. Εκτός των άλλων ο Ιωνικός ιδανικά θα ήθελε έναν μικρότερο ηλικιακά που να έχει, όμως, τις προδιαγραφές να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.

Προ ημερών στο τραπέζι έπεσε και ένας παίκτης από τον ΠΑΟΚ. Ο 19χρονος Βασίλης Κιτσάκης προτάθηκε και εξετάστηκε. Επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έγιναν, αλλά έως εκεί σε πρώτη φάση. Τσεκάρουν και άλλες περιπτώσεις στη Νίκαια.

Από εκεί και πέρα, στόπερ, χαφ και εξτρέμ είναι κάποιες θέσεις στις οποίες ίσως υπάρξει στην πορεία κινητικότητα. Παρεμπιπτόντως, ο Κοκκίνης είναι ο πρώτος winger στο ρόστερ της νέας σεζόν. Έγινε μεγάλη προσπάθεια να αποκτηθεί. Δεν ήταν εύκολο. Κυρίως γιατί ο 22χρονος είχε συμβόλαιο με τον Εργοτέλη.

Ο Ιωνικός το πάλεψε πολύ σε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή. Από την πρώτη στιγμή ο τελευταίος ξεκαθάρισε πως προτιμά να πάει στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού. Ο Λεβαδειακός τον προσέγγισε, ο ΠΑΣ Γιάννινα το σκέφτηκε να κάνει κίνηση, ενώ υπήρξε μία φημολογία πως τον τσέκαρε και η ΑΕΚ για τη Β’ ομάδα. Ο Κοκκίνης, όμως, έκλεισε τις άλλες πόρτες και περίμενε. Χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια και πίεση για να βγει άκρη με τους Κρητικούς. Τελικώς η υπόθεση είχε αίσια κατάληξη για τους Νικαιώτες και κάπως έτσι αποκτήθηκε ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της περσινής Super League 2.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button