Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αλοΐζι: «Στηρίζω τον Αβραάμ»

Ο προπονητής της Brisbane Roar μίλησε για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Παπαδόπουλο για το «Koriopolis».

Την στήριξή του, με κάθε τρόπο, στον Αβραάμ Παπαδόπουλο εξέφρασε ο προπονητής του, με αφορμή την ποινή που επιβλήθηκε στον διεθνή κεντρικό αμυντικό της BrisbaneRoar για το σκάνδαλο “Koriopolis”.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 30 μηνών, με τριετή αναστολή, για συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό και η είδηση έκανε τον γύρο της Αυστραλίας.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο Τζον Αλοΐζι, τόνισε: “ Ως προπονητής, θα βρεθώ στο πλευρό του παίκτη μου και θα τον υποστηρίξω με κάθε τρόπο. Το μόνο που θέλει είναι να παίζει ποδόσφαιρο και να νικήσει αύριο (σ.σ. 3/3)”.

Η Brisbane Roar υποδέχεται την Adelaide United και ο Αλοΐζι πρόσθεσε για τον Αβραάμ: “Θα δείτε ότι έχει έξτρα κίνητρο, γιατί θέλει να βοηθήσει την ομάδα να μπει στα playoffs. Όποτε έχει αγωνιστεί εφέτος, τα έχει πάει πολύ καλά. Είναι από τους καλύτερους παίκτες μας, όχι μόνο στην άμυνα, καθώς βάζει και γκολ. Πνευματικά είναι επίσης σε καλή κατάσταση, αν σκεφτείτε τι έχει περάσει αυτή τη σεζόν”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button