ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λαμία: Γιακουμάκης και Ντε Βινσέντι έρχονται να… ξαναθυμηθούν!

Η Λαμία προχώρησε σε δυο γνώριμες για το πρωτάθλημα της Super League μεταγραφικές κινήσεις και στο μέλλον αναμένονται κι άλλες παρόμοιες.

Η Λαμία προχώρησε σε δυο γνώριμες για το πρωτάθλημα της Super League μεταγραφικές κινήσεις και στο μέλλον αναμένονται κι άλλες παρόμοιες.

Το να καταφέρνεις να παραμείνεις στα μεγάλα σαλόνια, είναι φυσικά μια επιτυχία από μόνο του. Το ακόμη πιο σημαντικό έπειτα, είναι να μπορέσεις να αλλάξεις ορισμένα πράγματα προκειμένου να μην βρεθείς ξανά σε αυτή τη θέση.

Η Λαμία λοιπόν βρίσκεται σ’ αυτόν τον δρόμο καθώς αφού πέρασε το «σοκ» των μπαράζ κόντρα στην επικίνδυνη Βέροια, πλέον ξεκινά τις ανακατατάξεις στο ρόστερ -και όχι μόνο- προκειμένου να… στοχεύσει καλύτερα τη νέα χρονιά.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ξεκίνησε να κάνει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι, επιλέγοντας μέχρι στιγμής γνώριμες φυσιογνωμίες. Αρχικά ο Πέτρος Γιακουμάκης, για τον οποίο οι φήμες της επικείμενης μεταγραφής του ήταν πολλές το τελευταίο διάστημα, ήρθε προκειμένου να αποτελέσει μια ακόμη λύση στην κορυφή της επίθεσης μαζί με τον Γιώργο Μανούσο.

Ο ίδιος έχει ένα πλούσιο παρελθόν με συμμετοχές σε Ατρόμητο και Λεβαδειακό, ενώ η περσινή σεζόν ήταν μια από τις πιο καλές στην καριέρα του καθώς την ολοκλήρωσε με 8 γκολ και 9 ασίστ σε 36 συμμετοχές με την φανέλα της Βέροιας. Μάλιστα αποτέλεσε την βασική επιλογή του Παύλου Δερμιτζάκη όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι της ομάδας, με τον ίδιο να μην απογοητεύει τον κόουτς του. Fun fact έπειτα από την περίοδο 2015-2018, αυτή είναι η τέταρτη χρονιά κατά την οποία ο Γιακουμάκης σκοράρει οκτώ γκολ!

Η δεύτερη μεταγραφή είναι ένα επίσης γνωστό πρόσωπο και πρόκειται για τον Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια. Ο Αργεντίνος μέσος «ανακαλύφθηκε» από τον ΠΑΣ Γιάννινα το 2009 και στο πέρασμά του από τη Super League φόρεσε επίσης τη φανέλα του Ολυμπιακού και της Καλαμάτας, ενώ για κάποια έτη αγωνίστηκε δανεικός και μετέπειτα με μεταγραφή στην Κύπρο.

Στον ΑΠΟΕΛ λοιπόν, όπου βρισκόταν και την περασμένη αγωνιστική σεζόν, ο Ντε Βινσέντι είχε σε σύνολο 17 συμμετοχές1 γκολ και 1 ασίστ. Ένας σχετικά λειψός αριθμός, ωστόσο οι τραυματισμοί του 33χρονου δεν του άφησαν περιθώρια.

Φυσικά οι μεταγραφές της δεν θα μείνουν εκεί. Στη λίστα της Λαμίας υπάρχουν επίσης οι Σωτήρης Τσιλούλης και Βικίντας Σλίβκα, με την ομάδα να θέλει να τους πάρει «πακέτο» από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Κινήσεις οι οποίες θα καλύψουν αρκετά κενά στο ρόστερ της ομάδας, καθώς μην ξεχνάμε πως οι αποχωρήσεις του τελευταία καιρού ήταν κρίσιμες. Αυτές που… έτσουξαν ήταν κυρίως εκείνες των Αραμπούλι και Τιρόνε, ωστόσο η ομάδα της Φθιώτιδας είπε «αντίο» και στους ΆνχελΒύντραΒέλλιοΑραούχοΜπανκουρά και Νινούα.

Χρόνος ακόμα υπάρχει πολύς, με τα φιλικά της ομάδας να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Αυτό που μένει είναι να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις και αν θα είναι εξίσου λογικές και χρήσιμες.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button