Β΄ ΦθιώτιδαςΜεταγραφές

Μεταγραφές τίτλου… από τον Πελασγιακό!

Η μεταγραφική ενίσχυση του Πελασγιακού ξεκίνησε... και μάλιστα αρκετά δυνατά! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #Πελασγιακός #transfernews #season2022_2023

Η μεταγραφική ενίσχυση του Πελασγιακού ξεκίνησε… και μάλιστα αρκετά δυνατά! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #Πελασγιακός #transfernews #season2022_2023

Με διπλή μεταγραφή ξεκίνησε η ενίσχυση του Πελασγιακού ενόψει της νέας σεζόν. Το ρεπορτάζ το έχει ο Βαγγέλης Μπιζάτος και το μοιράζεται μαζί σας μέσω του LamiaSports.

Πιο αναλυτικά:

Το παζάρι των μεταγραφών ξεκίνησε και η ομάδα του Πελασγιακού έκανε την έναρξη με δύο παίκτες «κλειδιά» ενόψει της νέας σεζόν.

Δύο παίκτες γνώριμους στην ομάδα και την κατηγορία…

Το πρώτο όνομα στην λίστα είναι ο Αντώνης Ράπτης του Ευαγγέλου. Ένας παίκτης «στρατιώτης» για κάθε προπονητή και κάθε ομάδας. Επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του παρότι η πορεία πού είχε την σεζόν που πέρασε ήταν εξαιρετική με 23 συμμετοχές 1998 λεπτά συμμετοχής με τα χρώματα του Αίαντα Σούρπης.

Παρά την πίεση της διοίκησης του Αίαντα να παραμείνει στον σύλλογο, ο Ράπτης αποφάσισε να φορέσει ξανά τα «πράσινα» της Πελασγίας και αφού ευχαρίστησε την ομάδα της Σούρπης επέστρεψε στον Πελασγιακό.

Η δεύτερη μεταγραφή της ομάδας είναι ο Δημήτρης Τσαούσης. Επί 12 συναπτά έτη βρισκόταν στο ρόστερ του Πελασγιακού σε κάθε θέση και με κάθε προπονητή. Την χρονιά που μας πέασε αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις πηγαίνοντας στον Πρωτοσίλεο Πτελεού, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα έχοντας 24 συμμετοχές και 2130 λεπτά συμμετοχής.

Ο Τσαούσης, αν και είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες αλλά και πρόταση ανανέωσης με τον Πρωτοσίλεο, αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Η ανακοίνωση του Πελασγιακού:

Επιστροφή Ράπτη – Τσαούση. Μια σεζόν έμειναν μακριά από την ομάδα μας ο Ράπτης Αντώνης και ο Τσαούσης Δημήτρης, για να αγωνιστούν στην Α’ κατηγορία της Μαγνησίας και συγκεκριμένα στον Αίαντα Σούρπης και στον Πρωτεσίλαο Πτελεού αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο τους ήταν πρώτοι σε λεπτά συμμετοχής στις ομάδες τους. Η επιστροφή τους λοιπόν θα αποτελέσει τη βάση για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Τους καλωσορίζουμε πίσω στην οικογένεια του Πελασγιακού και ευχόμαστε…πολλές επιτυχίες! ⚽️

Διαβάστε επίσης

Back to top button