ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πάει για πέντε μεταγραφές ακόμη / Ακυρώθηκε ένα φιλικό / Ποιοι πάνε Καρπενήσι; (vid)

Έβγαλε ειδήσεις η συνέντευξη Τύπου του Τζιανλούκα Φέστα και του Γιώργου Κανζαφέρη. #slgr #lamiafc #transfernews #προετοιμασία #slgrinterwetten #season2022_2023

Έβγαλε ειδήσεις η συνέντευξη Τύπου του Τζιανλούκα Φέστα και του Γιώργου Κασναφέρη. #slgr #lamiafc #transfernews #προετοιμασία #slgrinterwetten #season2022_2023

Σήμερα στις 12:00 στην Αίθουσα Συντεύξεων Τύπου του ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΠΑΣ Λαμία, Τζιανλούκα Φέστα και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Γιώργου Κασναφέρη.

Αρχικά μας έγινε γνωστό πως θα γίνονται αρκετά συχνά συνεντεύξεις Τύπου τέτοιου είδους, όπου ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής θα ενημερώνει τα Μ.Μ.Ε για το πως «κυλάει» η καθημερινότητα στην ομάδα.

Ας ξεκινήσουμε όμως με το «ζουμί».

Το σύστημα:

Ο κ. Φέστα μίλησε «ξεδιπλώνοντας» το σκεπτικό του για τον φετινό ΠΑΣ Λαμία και αξίζει να κρατήσουμε την θυσία και τον υγιή ανταγωνισμό που θέλει να βλέπει από τους ποδοσφαιριστές του. Υπογράμμισε πως το σύστημα θα αλλάξει κατά πάσα πιθανότητα, όμως ανάλογα τον αντίπαλο και τις συνθήκες θα προσαρμόζεται και η τακτική της ομάδας.

Οι μεταγραφές:

Ειδήσεις είχαμε και στα μεταγραφικά. Ο κ. Κασναφέρης έκανε γνωστό πως ακόμη θα αποκτηθούν άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές. Δύο στόπερ, δύο εξτρέμ και έναν σέντερ φορ. Όσο αφορά τους δύο αμυντικούς, ο ένας προορίζεται για βασικός και ίσως σύντομα να έχουμε εξελίξεις στο θέμα της απόκτησής του, ενώ ο άλλος θα συμπληρώσει την τετράδα με Αντέτζο και Τζανετόπουλο. Για τα εξτρέμ που θα αποκτήσει η Λαμία, ο τεχνικός διευθυντής υπογράμμισε πως θα είναι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν τον ΠΑΣ να παίξει το επιθετικό ποδόσφαιρο που επιθυμεί ο προπονητής του. Τέλος, η απόκτηση του σέντερ φορ θα πάει για λίγο πιο πίσω, μιας και τον Αύγουστο παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες παικτών που τώρα είναι απλησίαστοι.

Αποχωρήσεις:

Ήδη έχουν αποχωρήσει 8 ποδοσφαιριστές από τον σύλλογο, με την ανακοίνωση να την εκδίδει η ΠΑΕ, ενώ σήμερα ο κ. Κασναφέρης έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσουν στη Λαμία, ο Α. Βλαχομήτρος, ο Γ. Μανουσάκης, ο Κ. Μαζουλουξής και ο Χρ. Ελευθεριάδης.

Οι παρόντες στην πρώτη της Λαμίας και το Καρπενήσι:

Όσον αφορά την πρώτη προπόνηση της ομάδας η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:00 στο ΔΑΚ Λαμίας, το παρών δεν θα δώσουν ο Γ. Μανούσος ο οποίος έχει πάρει ειδική άδεια και θα επιστρέψει την Τρίτη ενώ προβλήματα τραυματισμού από την περσινή σεζόν αντιμετωπίζουν ο Κ. Προβυδάκης και ο Τ. Καραμάνος. Στο Καρπενήσι θα βρεθούν μαζί με την ομάδα και τρεις ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του συλλόγου, ο Λαμπρόπουλος, ο Κοντονίκος και ο Αναγνωστόπουλος, έπειτα από εισήγηση του Φέστα.

Τα φιλικά παιχνίδια:

Όπως έγινε γνωστό, η Λαμία δεν θα φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι καθώς το ματς που είχε οριστεί με την ΑΕΛ δεν θα διεξαχθεί. Η ομάδα της Λάρισας δεν θα είναι τελικά εκείνη την ημερομηνία στην Ευρυτανία και αντί του φιλικού θα πραγματοποιηθεί ένα εσωτεικό διπλό. Τα παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΣ στην έδρα του θα έχουν έναρξη στις 19:30 όλα, ενώ το ματς με τον Λεβαδειακό θα μεταδοθεί από την Cosmote TV.

Διαβάστε επίσης

Back to top button