ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Παίκτης του Έσπερου Λαμίας ο Στάθης Παπαδάκης!

Την απόκτηση του Στάθη Παπαδάκη ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ο Έσπερος Λαμίας!

Την απόκτηση του Στάθη Παπαδάκη ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ο Έσπερος Λαμίας!

Με τη φανέλα του Έσπερου Λαμίας στη Β΄Εθνική θα αγωνίζεται πλέον ο Στάθης Παπαδάκης. Πρόκειται για αθλητή με ύψος 2,02 ο οποίος παίζει στη θέση forward.

Αν το όνομα Παπαδάκης σας θυμίζει κάτι, είναι επειδή ο πατέρας του Στάθη, Άρης Παπαδάκης, αγωνιζόταν πριν από περίπου 20 χρόνια στον Ιωνικό Λαμίας!

Η ανακοίνωση:

ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ
Τμήμα Καλαθοσφαίρισης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΑΘΗ

…Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ ανακοινώνει την συνεργασία μας, με τον αθλητή ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ.

…Ήταν πριν 20 χρόνια περίπου, όταν ο Στάθης Παπαδάκης χειροκροτούσε από τις εξέδρες του Χαλκιοπούλειου Λαμίας, σε κάθε αγώνα τον πατέρα του ΆΡΗ που οδηγούσε τον Ιωνικό Λαμίας, σε άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Σήμερα η έλευσή του στον ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ, θα εύρει σε αντίστροφους ρόλους πλέον τον Άρη στην εξέδρα και τον ταλαντούχο ΣΤΑΘΗ να πρωταγωνιστεί στο παρκέ του Χαλκιοπούλειου Λαμίας , έτοιμο να γράψει την ΔΙΚΗ του Ιστορία.

Ο Στάθης Παπαδάκης γεννήθηκε το 1998,έχει ύψος 2,02 ,αγωνίζεται στην θέση forword αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες των Εθνικών κατηγοριών και απετέλεσε κατά το παρελθόν βασικό στέλεχος των Εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων.

Ο Στάθης θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας και διακρίνεται για την συνέπεια του στην άμυνα και την δυνατότητα να σκοράρει με αρκετά καλά ποσοστά επιτυχίας από την γραμμή του τριπόντου.

Καλώς όρισες Στάθη και πάντα με υγεία και επιτυχίες.

Το ΔΣ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button