Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με Γουέρε και Ντιαλό κόντρα στην Κέρκυρα

Αμφότεροι τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή των Τρικάλων για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Σε δύσκολη θέση είναι και πάλι τα Τρίκαλα, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα του Ηρόδοτου, καθώς η κρητική ομάδα τα έφτασε στη βαθμολογία και ο στόχος της παραμονής είναι ίδιος και για τις δύο ομάδες.

Γι’ αυτό και το παιχνίδι της Τετάρτης (27/3) για τον ΑΟΤ είναι κομβικής σημασίας και ο βαθμός δυσκολίας μεγάλος, καθώς υποδέχεται την Κέρκυρα.Το θετικό για τον Μίλος Κόστιτς είναι ότι θα έχει δύο επιπλέον επιλογές, καθώς στην προπόνηση της Τρίτης (26/3) δεν προέκυψε κάποιο καινούργιο πρόβλημα.

Ο Ντιαλό εξέτισε την ποινή του και θα είναι στη διάθεση του Σλοβένου τεχνικού, όπως και ο Γουέρε, ο οποίος επέστρεψε από την Κένυα, όπου είχε ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα της χώρας, αν και δεν έπαιξε απέναντι στην Γκάνα.

Η διοίκηση των Τρικάλων έχει απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο και ενώ απομένουν 7 αγωνιστικές μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Προσφιλής τακτική του Κόστιτς στα εντός έδρας παιχνίδια είναι να μην ανακοινώνει αποστολή, αλλά έχουν ραντεβού να φάνε όλοι μαζί οι ποδοσφαιριστές και θα γνωστοποιήσει την 18άδα στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button