Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Θύελλα Μεγάλης Βρύσης: «Ζητούμε την άμεση περίφραξη του γηπέδου μας»

Για ακόμη μία φορά με ανακοίνωσή της η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης ζητά την άμεση περίφραξη του γηπέδου της «Αλέξανδρος Παπαθανάσης».

Για ακόμη μία φορά με ανακοίνωσή της η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης ζητά την άμεση περίφραξη του γηπέδου της «Αλέξανδρος Παπαθανάσης».

Αρκετές φορές η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης έχει επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο αυτή όσο και οι υπόλοιποι σύλλογοι που χρησιμοποιούν το γήπεδο «Αλέξανδρος Παπαθανάσης». Προβλήματα που έχουν να κάνουν με τους ανύπαρκτους αποθηκευτικούς χώρους, την συντήρηση του αγωνιστικού χώρου αλλά και των εγκαταστάσεων.

Το κυριότερο πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζει η ομάδα και οι υπόλοιποι σύλλογοι είναι η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων πολιτών που χρησιμοποιούν το γήπεδο. Ειδικότερα η ενίσχυση της περιμετρικής περίφραξης καθ’υψος είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, καθώς ο κίνδυνος να φύγει η μπάλα εκτός γηπέδου με δύναμη από την πλευρά της οδού Στυλίδος και να προκληθεί σοβαρό τροχαίο ατύχημα με απρόβλεπτα τραγικά αποτελέσματα, είναι πολύ πιθανός.

Μάλιστα, ήρθε και καταγγελία προς τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης από επιχειρηματία, που η επιχείρηση του συνορεύει με το γήπεδο και τους χώρους πέριξ αυτού, ότι κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα που έδινε η ομάδα μας το Σάββατο 18/11/2023 η μπάλα απομακρύνθηκε με μεγάλη δύναμη από ποδοσφαιριστή προς το μέρος που βρίσκεται η επιχείρηση του και χτύπησε με δύναμη σε νομίμως σταθμευμένο όχημα ( Ι.Χ.Φ ) ιδιοκτησίας του, προξενώντας υλικές ζημιές.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Α.Σ. «ΘΎΕΛΛΑ» ΜΕΓΆΛΗΣ ΒΡΎΣΗΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1980

Αξιότιμοι κύριοι αρμόδιοι.

Ως αθλητικός σύλλογος, έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τόσο εμείς όσο και οι υπόλοιποι σύλλογοι, που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ποδοσφαιρικού γηπέδου της τοπικής κοινότητας Μεγάλης Βρύσης «ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ» .Προβλήματα που έχουν να κάνουν με τους ανύπαρκτους αποθηκευτικούς χώρους , με την συντήρηση του αγωνιστικού χώρου και των εγκαταστάσεων κ.λ.π. Κυρίως όμως προβλήματα που αφορούν την ασφάλεια τόσο των αθλητών όσο και των υπολοίπων πολιτών που χρησιμοποιούν το γήπεδο (π.χ μικροί μαθητές από τα δημοτικά σχολεία της περιοχής).

Ειδικότερα, η ενίσχυση της περιμετρικής περίφραξης καθ’υψος είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, καθώς ο κίνδυνος να φύγει η μπάλα εκτός γηπέδου με δύναμη από την πλευρά της οδού Στυλίδος και να προκληθεί σοβαρό τροχαίο ατύχημα με απρόβλεπτα τραγικά αποτελέσματα, είναι πολύ πιθανός. Προς επιβεβαίωση όσων αναφέρθηκαν, έρχεται η καταγγελία που δεχθήκαμε ως αθλητικός σύλλογος από επιχειρηματία, που η επιχείρηση του συνορεύει με το γήπεδο και τους χώρους πέριξ αυτού, ότι κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα που έδινε η ομάδα μας το Σάββατο 18/11/2023 η μπάλα απομακρύνθηκε με μεγάλη δύναμη από ποδοσφαιριστή προς το μέρος που βρίσκεται η επιχείρηση του και χτύπησε με δύναμη σε νομίμως σταθμευμένο όχημα ( Ι.Χ.Φ ) ιδιοκτησίας του, προξενώντας υλικές ζημιές. Για καλή, όπως αποδείχθηκε, τύχη στη πορεία της μπάλας βρέθηκε το όχημα και αυτή, δεν έφτασε στην οδό Στυλίδος…

Και ερωτούμε…

Πρέπει να γίνει το μοιραίο ατύχημα για να δούμε το πρόβλημα με το απαιτούμενο ενδιαφέρον; Ή θα πρέπει να βάζει ο επιχειρηματίας την περιουσία του ως ασπίδα κάθε φορά και να επωμίζεται τις τυχόν φθορές που θα προκαλούνται;;;

Η λύση είναι μία και πλέον είναι επιτακτική…ΆΜΕΣΗ ΕΝΊΣΧΥΣΗ της περίφραξης του γηπέδου!!!
Από την πλευρά μας, ως Δ.Σ του Α.Σ. «ΘΎΕΛΛΑ» Μεγάλης Βρύσης, έχουμε επισημάνει όλα αυτά τα προβλήματα και τα έχουμε αναφέρει σε όλους τους τόνους και σε όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας, της κοινοτικής και δημοτικής αρχής (κοινοτάρχη, αθλητικό οργανισμό, αντιδημάρχους, δήμαρχο). Το αποτέλεσμα το ίδιο…ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ! Είναι η τελευταία φορά που ενοχλούμε, γιατί στο τέλος θα μας πούνε γραφικούς.

Κύριοι αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας!!!
Υ.Γ. Σας επισυνάπτουμε τα εξής:

1) το έγγραφο που αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γήπεδο, το οποίο εδώ και πολύ καιρό έχουμε καταθέσει στον αθλητικό οργανισμό, σε όλους τους αρμόδιους αντιδημάρχους που διετέλεσαν και στην κοινότητα Μεγάλης Βρύσης χωρίς, όμως, αριθμό πρωτοκόλλου. 2) φωτογραφία του οχήματος που έχει υποστεί φθορα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button