Β΄ ΦθιώτιδαςΜεταγραφέςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Εννέα μεταγραφές για τον ΑΟ Γλύφας!

«Χτίζει» δυνατό ρόστερ για τη νέα σεζόν ο ΑΟ Γλύφας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΑΟ_Γλύφας #transfernews #season2022_2023

«Χτίζει» δυνατό ρόστερ για τη νέα σεζόν ο ΑΟ Γλύφας.

Στην απόκτηση εννέα ποδοσφαιριστών προχώρησε η ομάδα του ΑΟ Γλύφας. Η ομάδα του Χρήστο Κρέτση ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τους Φασόλα Δημήτρη, Λούκας Γκίστι, Ξηρογιάννη Ιωάννη, Ζωγραφάκη Αθανάσιο, Γκίστι Μαντού, Τζανετάκο Σπύρο, Κωστόπουλο Βαγγέλη, Κωστόπουλο Σάββα και Μέγα Ιωάννη.

Όπως θα διαβάσετε στην ανακοίνωση του Α.Ο Γλύφας, στις 14/7 έγινε το πρώτο και ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα για την συνεργασία των ανατολικότερων κοινοτήτων της Φθιώτιδας σε αθλητικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

Στις 14/7 έγινε το πρώτο και ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα για την συνεργασία των ανατολικώτερων κοινοτήτων σε αθλητικό επίπεδο.

Όσο αφορά τα ποδοσφαιρικά δρώμενα ο ΑΟ Γλύφας ανακοινώνει την προφορική συμφωνία με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές: Φασολας Δημήτριος από Α.Ε Δίβρη, Λούκας Γκίστι από Α.Ο Φραντζή, Ξηρογιάννη Ιωάννη από Α.Ε Καβάλας, Ζωγραφάκης Αθανάσιος από την ομάδα Αχιλλείου και επίσης τους ποδοσφαιριστές Γκίστι Μαντού, Τζανετάκο Σπύρο , Βαγγέλη Κωστόπουλο, Σάββα Κωστόπουλο, Μέγα Ιωάννη από τον Α.Ο Κεραυνού Βαθυκοίλου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button