ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Συνεργασία του ΠΑΣ Λαμία με το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική!

Την έναρξη της συνεργασίας του με το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία.

Την έναρξη της συνεργασίας του με το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, το οποίο θα αποτελέσει τον “Επίσημο Ιατρικό Υποστηρικτή” της ΠΑΕ στα θέματα της ιατρικής περίθαλψης της ομάδας μας.

Η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας. Εξοπλισμένη µε τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και στελεχωμένη με κορυφαίους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Επιμελητής της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, κ. Απόστολος Χαμπίπης.

Ο κ. Απόστολος Χαμπίπης, γεννήθηκε στη Λαμία το 1988. Υπηρέτησε την υπηρεσία υπαίθρου στο περιφερειακό ιατρείο Ξυνιάδος του Κέντρου Υγείας Δομοκού και το 2013 ξεκίνησε την ιατρική ειδικότητα με το κομμάτι της Γενικής Χειρουργικής στο ΓΝ Λαμίας. Το 2014 συνέχισε με την Ορθοπαιδική ειδικότητα στο ΓΝ Άμφισσας όπου εξειδικεύτηκε στις αρθροσκοπικές επεμβάσεις του γόνατος και αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Το 2015 επέστρεψε στο ΓΝ Λαμίας για τη συνέχιση της Ορθοπαιδικής ειδικότητας όπου αντιμετώπισε πληθώρα επειγόντων περιστατικών και καταγμάτων και συμμετείχε ενεργά σε εκατοντάδες επεμβάσεις αποκατάστασης καταγμάτων και επανορθωτικής χειρουργικής (ολικές αρθροπλαστικές) κυρίως του γόνατος και του ισχίου. Το 2017 εντάχθηκε στο πρωτοπόρο τμήμα Μικροχειρουργικής και Χειρουργικής Άκρας Χειρός του ΓΝΑ ΚΑΤ όπου συμμετείχε και εκπαιδεύτηκε στις νέες τεχνικές και επεμβάσεις. Παράλληλα ολοκλήρωσε με επιτυχία την Άσκηση της Μικροχειρουργικής στο Ερευνητικό Κέντρο του ΓΝΑ ΚΑΤ και είχε την τιμή να συνεχίσει ως εκπαιδευτής της συγκεκριμένης άσκησης έως το 2019. Το 2019 επέτυχε πρώτος μεταξύ των συναδέλφων του στις εξετάσεις της ειδικότητας της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας και το 2020 εντάχθηκε στον ιδιωτικό τομέα. Έχει συνεργαστεί με πολλές κλινικές στην Αθήνα και έχει διετελέσει επιμελητής της Β Ορθοπαιδικής κλινικής του Metropolitan General. Tο 2020 ίδρυσε το ιατρείο του στη Λαμία επι της οδού Πατρόκλου 37 προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετεί από κοντά τους ασθενείς από Λαμία, λόγω και της καταγωγής του. Από το Μάρτιο του 2021 είναι επιμελητής της Α Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, συμμετέχοντας καθημερινά στην οργάνωση και τη σωστή λειτουργία των χειρουργείων, του τμήματος επειγόντων περιστατικών και εξωτερικών ιατρείων όσον αφορά το ορθοπαιδικό κομμάτι, ενώ διατηρεί και ιδιωτικό ιατρείο εντός του Ιασώ Γενική Κλινική. Τέλος, όλα αυτά τα χρόνια έχει έντονη επιστημονική δραστηριότητα καθώς έχει συμμετάσχει σε πολλές εργασίες και συνέδρια εντός και εκτός Ελλάδος.

Ιατρικός Συνεργάτης της ΠΑΕ συνεχίζει να είναι ο Ειδικός ιατρός γενικής/οικογενειακής ιατρικής κ. Χρίστος Χολέβας.

Φυσιοθεραπευτές της ΠΑΕ συνεχίζουν για ακόμη μια σεζόν οι κύριοι Βασίλης Κεραμίδας και Ιωάννης Κεραμίδας

με συνεργάτες τους κυρίους Ταξιάρχη Βλάχο και Γεώργιο Δημά.

Διαβάστε επίσης

Back to top button